Fidelity Investments’in şifreli para birimi şubesi Fidelity Digital Assets, İngiltere’ye genişliyor. Bir Fidelity Dijital Varlıklar temsilcisi  17 Aralık’ta yaptığı açıklamada, “Hizmetlerimizi İngiltere’deki tescilli kuruluşumuz Fidelity Digital Assets, Ltd aracılığıyla Avrupalı ​​kurumsal yatırımcılara sunmayı planlıyoruz” dedi.

“Dijital varlıklar alanındaki hizmet sağlayıcılar için yasal gerekliliklerin arttığının farkındayız ve hizmetlerimizi kurumsal yatırım topluluğuna küresel olarak genişletmeye devam ederken İngiltere’deki ve diğer yerlerdeki tüm uygulanabilir gereksinimlere uymayı amaçlıyoruz” dedi.

Fidelity herhangi bir ekstra düzenleyici lisansların olmadan bu adımı atıyor olmasına rağmen hiçbir ek onaylar statedly gerekli olduğu gibi İngiltere’de içine hamle, göre, hedge fonları, erişim Fidelity adlı kripto varlık hizmetlerine fırsat olarak Avrupa işletmeler sağlayacaktır mesaja Financial’den Londra’dan haberler. Fidelity aslen hedge fonları gibi üçüncü parti aracıları kurumsal oyunculara kripto varlık velayeti ve ticaret yürütme sağlayarak, 2018 yılında ABD’de dijital varlık hizmetleri şubesini açtı. Boston merkezli dijital varlık servis sağlayıcısı , Kasım 2019’da New York Eyalet Mali Hizmetler Departmanından (NYDFS) New York’ta faaliyet göstermesi için yeşil ışık aldıBununla birlikte, Avrupa’ya yapılan bu yeni genişleme, ek bir düzenleyici lisans gerektirmez – en azından Fidelity’nin farkında olduğu hiçbir şey yoktur. Fidelity Dijital Varlıklar CEO’su Michael O’Reilly Financial News’e şunları söyledi:

“Açıkçası, İngiltere’ye veya gerekli olan diğer lisanslara uygun olduğumuzdan emin olacağız, ancak bu noktada İngiltere’de bunu yapmak için ek bir lisansa gerek duymuyoruz”