Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

Blockchain.com Sterlin ile ödeme almaya başladı

0 425

Blockchain.com Sterlin ile ödeme almaya başladı .

Birleşik Krallık merkezli kripto veri ve cüzdan sağlayıcısı Blockchain.com, kripto borsası The Pit için İngiliz Poundu ödemelerini başlattı. Blockchain ürün başkan yardımcısı Xen Baynham-Herd,  Brexit nedeniyle Birleşik Krallık’taki kullanıcılardan ilk kez borsaya para yatırdığını söyledi. The Pit’in yeni ödeme kanalıyla kullanıcılar, Britanya’daki farklı bankalar arasındaki ödemelerde neredeyse anlık teslim sağlamak için tasarlanmış altyapı Hızlı Ödeme Sistemi yoluyla İngiliz Poundu ile kripto satın alabilir. Bu özellik sayesinde İngiliz kullanıcıların para yatırma ve çekme deneyimleri büyük ölçüde iyileşebilir.

Anlaşmazlıklarda azalma

Brexit haberi ile sarsılan Birleşik Krallık ekonomisi, Boris Johnson’ın ve Brexit yanlısı kabinenin de seçilmesiyle Brexit’in gerçekleşmesini bekliyor. Baynham-Herd, kripto paraların Britanyalılar için ”güvenli liman” görevi görebileceğini söyledi:

“Bitcoin, sanal olmasına rağmen dünyanın en sağlam varlığı durumunda. Bilgili yatırımcılar, risk yönetimi ve ekonomik istikrarsızlık durumlarında uzun vadeli değeri koruyabilmek için tarih boyunca altın gibi sağlam varlıklara yöneldiler.”

Birleşik Krallık ekonomisi, ülkenin Avrupa Birliği ve ABD gibi büyük ortaklarıyla ticari anlaşmalarını tekrar değerlendirecek olması sebebiyle belirsizlik ve dalgalanma ile karşı karşıya. Baynham-Herd, mevcut durumda hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılar için Bitcoin’in giderek daha da çekici bir varlık haline geleceğini ileri sürdü. Bitcoin, jeopolitik ve makroekonomik sorunlar karşısında koruma işlevi görebilir. Birleşik Krallık bağlamından ötesine bakan Baynham-Herd, şöyle belirtti:

“Brexit, küresel bir gerileme veya ulusal borç krizi, Bitcoin ve kripto paraların yaygınlığına katkı sağlayabilir.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.