Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,132.57
-498.71
Ethereum
$3,066.38
-36.87
Litecoin
$82.63
+1.21
DigitalCash
$29.97
+0.44
Monero
$118.62
+1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.38
-0.02
Dogecoin
$0.16
0

125 Milyon Dolarlık XLM Blockchain Tarafından Dağıtılacak

0 1.157

Blockchain, tarihin gelmiş geçmiş en yüksek maliyetli airdrop’unu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Şirket 125 milyon dolarlık bedava XLM dağıtacak.

Tarihte yaşanmış pek çok önemli airdrop bulunuyor ancak Blockchain, rekor seviyesinde bir dağıtımı gerçekleştirme hazırlığında. Toplamda 125 milyon USD değerine sahip olan 500 milyon Stellar Lumens (XLM) token dağıtımı yapılacak.

Blockchain cüzdan sahibi olanlara yapılacak olan dağıtımla beraber, çok sayıda kayıtlı kullanıcı talebine ulaşacak. Yapılan duyuruya göre ilk grup için XLM’lerin hafta içerisinde ulaşacağı belirtildi.

Ekim ayı içerisinde airdrop programı yayınlamasıyla beraber, airdrop ortağı olarak Steller ile çalışma gerçekleştirdiğini açıklamıştı. Kripto para dünyasında köprü kurarak, kullanıcıların kaynaklara kısa süre içerisinde ulaşması hedef alınıyor.

Etkileşimi artırma hamlesi olarak gerçekleştirilen hamle, kullanıcılar ve kriptolar arasında bir bağ oluşturulması beklentisine sahip. XLM tarafından kat edilen yol son dönemlerde büyümeyi beraberinde getirmiş durumda.

Ücretsiz XLM nasıl alınır?

Resmi olarak yapılan açıklamada, Blockchain tarafından sunulan ücretsiz XLM kampanyasından herkes yararlanabilecek.

Yapılması gereken tek işlem Blockchain adresine gidilerek, e-mail kaydını gerçekleştirmek. Mailin kayıt ettirmesinden başka hiçbir işleme gerek kalmaksızın XLM’lerin alınması mümkün kılınıyor.

Çok sayıda başvuru olduğundan dolayı, belirli süre boyunca bekleme listesinde yer alınmasının ardından talimat iletiliyor. XLM’lerin alınması aşaması için talimatların gönderildiği mailde her detay mevcut.

Kripto paranın alınması için Blockchain Wallet oluşturulması veya var olan cüzdana giriş yapılarak kimlik doğrulaması gerekiyor. Toplamda 125 milyon dolar değerinde yapılacak olan airdrop’un ne zaman sonlanacağı bilgisi mevcut değil.

Her kullanıcı başına 25 dolar değerinde XLM alımının gerçekleştirilmesi mümkün kılınacak. Piyasa fiyatı 0.25 USD değerindeki Stellar Lumens’in dağıtımı bu şekilde 100 adet olarak gerçekleştirilecek. Blockchain cüzdanına gönderilecek olan token’lar için hiçbir aşamada ücret ödemesi yok.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.