Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Ünlü Analistin Çıkış Beklediği 5 Altcoin Açıklandı! İşte Detaylar…

0 729

Bitcoin’de son birkaç gündür yaşanan artışla birlikte altcoin piyasaları da iyice hareketlenmiş durumda. Kripto paralar hakkında daha önce yaptığı başarılı analizlerle dikkat çeken Michaël van de Poppe de çıkış beklediği 5 coin birimini paylaştı. Gelin söz konusu altcoinleri birlikte inceleyelim.

1- Swipe (SXP)

Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Swipe (SXP) başarılı analistin listesine girmeyi başardı. Swipe için de 100 ile 200 günlük ortalamaların üzerine çıkılması durumunda yeni bir ralli görülebileceği belirtiliyor. Haberimizin hazırlandığı anlarda 1.95 dolardan işlem görmekte olan SXP son 24 saat içerisinde de %2 çıkış yakalamış durumda.

2- Cardano (ADA)

Daha öncesinde de adından sıkça bahsettiğimiz Cardano (ADA) ünlü analist tarafından da ele alındı. Şu anda 1.57 dolardan işlem gören ADA’nın kısa vadede 2 doları geçebilecek bir güce sahip olduğu düşünülüyor.

3- Waves (WAVES)

Kullanıcıların kendi token projelerini oluşturmalarına izin veren akıllı bir sistem olan Waves de listede yer almayı başardı. Son 24 saatlik süreçte yatırımcısına %5 oranında kazandıran popüler altcoin şu anda 14.30 dolardan işlem görüyor.

4- Fantom (FTM)

Akıllı şehirler konusu üzerine odaklanan Fantom (FTM) de ilerleyen süreçte çıkış yapması beklenen altcoinler arasında yer almayı başardı. Haberimizin hazırlandığı saatler itibariyle 0.2956 dolardan işlem gören FTM’yi sizler de şimdiden yakın takibinize alarak fırsatları yakalamaya çalışabilirsiniz.

5- Dent (DENT)

Etherum karşısında önemli bir çıkış yakalayan Dent şu anda 0.003552 dolardan işlem görmekte. Yatırımcısına son 24 saatte %7 oranında kazanç sunmayı başaran DENT de takip edilmesi gereken altcoinler arasında yer alıyor.

Bitcoin Diamond (BCD) Yatırımcısını Adeta Zengin Etti! İşte Detaylar…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.