Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,052.77
-2311.25
Ethereum
$3,139.79
-114.27
Litecoin
$83.11
-4.36
DigitalCash
$29.93
-1.78
Monero
$118.43
-2.13
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-1.82
Dogecoin
$0.15
-0.01

Tezos (XTZ) Teknik Analiz: Piyasalardaki Yeni Seviyeler! (6 Ekim)

0 277

Tezos (XTZ) teknik analiz sonuçlarına göre, Pazartesi ve Salı günü elde edilen kazançların çoğunun aşağı yönlü hareketle silinmesinin ardından keskin bir düşüş gördü. Bu arada, ayılar 1,40 doları destekledikçe boğalar oyunlarını gösterdi ve fiyatı bu seviyeden uzaklaştırdı. Kripto para liderleri BTC ve ETH yükselirse, potansiyel olarak Tezos’un Cuma gününden itibaren %8’lik mütevazı bir kazanç sağladığını görebiliriz.

XTZ fiyatında ne bekleniyor?

Tezos fiyatı, borsaların son dakikalarında gün için kazanç sağlamak için çok zayıf olması nedeniyle ABD’nin kapanış zili ile çabalarının boşa çıktığını gördü. Bununla birlikte, olası bir yükseliş trendi boğaların koruduğu 1,40 dolarlık fiyat noktasıyla birlikte gelebilir. Borsalarla hareket benzerliği artan kripto paralar için diğer varlık sınıfları da aynı şeyi yaparsa, bu hafta için daha fazla kazanç görebiliriz. Bu nedenle, XTZ fiyatı bu haftanın zirvesini kırabilir ve 1,50 dolara dokunabilirse yukarı yönlü bir potansiyele sahip olacaktır. Bu hareket güçlü bir yükseliş tepkisi olarak görülecek ve boğaların kuzeye doğru ralliye devam etmesi için daha fazla alan bırakacak. Öte yandan, 55 günlük basit hareketli ortalama (SMA) aylık pivot ile çakışabilir ve boğaların %8’den fazla kazanmasını engelleyebilir.
tezos xtz fiyat analizi 6 ekim
Pozitif senaryolar dışında XTZ fiyatı için büyük bir düşüş riski hala mevcut. Dünyada devam eden ekonomik koşullar ve savaşlar yine kripto paralar için belirleyici olacaktır. Rusya nükleer silah kullanmaya başlayabilir, Avrupa için doğalgaz sorunları yaşanabilir, Çin her an Tayvan’a saldırabilir veya Kuzey Kore Japonya’ya nükleer savaş başlatabilir. Bu tarz riskleri görünce, küçük piyasa zirveleri ve büyük düşüşler beklenebilir. Sonuçta bu hareketler, XTZ fiyatının 1,40 doların altına düşmesine ve 1,19 dolar hedefinin yeniden test edilmesine yol açabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.