Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Shiba Inu (SHIB) Fiyatında Sıradaki Hamle Ne Olacak? (11 Eylül)

0 385

Shiba Inu’nun son otuz gündeki performansı, SHIB sahiplerine ufak bir destek verdi. Ancak analistler, volatilitenin düşmesi durumunda SHIB’nin kısa vadeli düşüş yaşayabileceğini söylüyor.

Shiba Inu fiyatı düşebilir

Shiba Inu, son iki hafta içinde neredeyse %5’lik bir kazanç elde etti. Analistler, Shiba Inu ekosisteminin sürekli büyümesine rağmen, yatırımcıların dikkatli olması gerektiğine inanıyor. Shiba Inu yatırımcıları, yönetim tokeni BONE en yüksek talebe tanık olduğu için meme token projesinde büyük bir ralli bekliyor. Ancak genel pazardaki düşüş, Shiba Inu fiyatlarında düşüşe neden olmuş durumda.

Mevcut BONE arzı 230 milyonun üzerinde sınırlıdır ve madencilik resmi olarak durdurulmuş bir durumdadır. BONE tokenin yaygın olarak kabul görmesine ve artan faydasına rağmen, Shiba Inu değerini yükseltemedi. Yaklaşan layer 2 çözümü Shibarium ise protokolü çalıştırmak için 20 milyon BONE gerektiriyor. Yetki verenler, ekosistem ve blok zinciri içinde belirlenmiş rolleri ve çabaları için BONE ile ödüllendirilecek bir sisteme giriş yapmış olacaklar.

Yaklaşan Shiba Inu ödül tokeni TREAT, yakında SHIB ekosisteminin bir parçası olarak ekosisteme dahil olacak. Shiba Inu projesinin yöneticisi Shytoshi Kusama, TREAT hakkında yorum yaptı ve ekibin ekosistemde başka bir kripto para biriminin onu kullanmasını istemediği için tokenin sessizce geliştirildiğini iddia etti.

Analistler, Shiba Inu fiyat grafiğinde düşüş sinyalleri olabileceğini konuşuyor. Shiba Inu için bir başka direnç 0.00001323 dolarda olurken, meme coin projesi şu anda 0.00001279 dolardan işlem görüyor.

Yakın tarihli bir Coinbase raporu, Shiba Inu’nun Bitcoin ve Ethereum’dan daha uzun süre cüzdanlarda tutulduğunu ortaya koydu. Bu, meme coin projesinin volatilite eksikliğinin daha uzun bir elde tutma süresine yol açtığı veya yatırımcıların yükselişe geçeceğini düşündüğü için SHIB’i uzun süre elinde tutmak istediği anlamına gelebilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.