Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

Polkadot (DOT) Fiyatında Düşüş Tehlikesi (31 Ağustos)

0 305

Polkadot (DOT) fiyatı, Salı günü dolar geri çekilirken bile boğaların toparlanamaması nedeniyle düşüş tehlikesi altında görünüyor. Yatırımcılar buradan, DOT fiyatının 55 günlük SMA ile yukarı yönlü ve aylık S1 arasında aşağı yönlü ticaret yapmasını bekleyebilirler; bunun sonunda aşağıyı kırması ve 6.23 dolar desteğini test etmesi beklenmekte. Bunun nedeni, kısa bir ralli molasının ardından doların toparlanacak olması olarak gösteriliyor.

DOT fiyatı düşüşte

Boğalar Polkadot için daha yüksek fiyatlar elde etmeye çalışırken, Polkadot fiyat hareketi Salı günkü tam konjonktürden hala toparlanıyor. Sorun, borsa geri adım attığında ve kripto para birimlerini aşağı çektiğinde ortaya çıkmakta. Bunun için somut bir haber veya manşet bulunmamakla birlikte, Salı günkü iş ilanları raporunun açıklanmasıyla, yalnızca iş artışı göstermesinin ardından, piyasalar ve yatırımcılar Cuma günkü iş raporu hakkında gergin görünüyor. Bu, Fed’in kripto para birimleri için bir rüzgar sağlayan şahin bir duruş benimsemeye devam edeceğini göstermekte.

polkadot fiyat analiziSonuç olarak, DOT fiyatları yana doğru hareket edecek ve 55 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) üzerinde 7,76 doların altında işlem görecektir. Bu seviye, boğaların geçen hafta daha yüksek işlem görmesini engellemede zaten bir rol oynadı. Aşağı yönde, aylık S1 desteği 6.75 dolar civarındaki fiyat hareketini destekliyor, ancak dolar Cuma günü güçlenirse bir kırılma mümkün olacaktır. Bu, 6.23 doların test edilebileceği ve boğaların ve yatırımcıların satın alabileceği bir seviye sağlayabileceği anlamına geliyor.

Alternatif senaryoda, mevcut makroekonomik zemindeki önemli değişikliklere dayanarak, DOT fiyatının 55 günlük SMA’nın üzerine çıkma olasılığı da var. Örneğin, Cuma günkü istihdam raporu, ücretlerde bir yavaşlama veya düşüş gösterirse, bu, enflasyonda daha fazla gevşemenin habercisi olabilir; bu, tam olarak Fed’in aradığı ve ileriye yönelik daha az politika eylemi önerdiği şey olarak gösteriliyor. Bu, kripto para birimi için olumlu haberler ve DOT fiyatında 8,00 doların üzerine bir düşüş getirecek ve kısa vadeli bir rallinin 10,35 dolara ulaşmasının önünü açacaktır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.