Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,799.58
+1883.22
Ethereum
$3,563.08
+57.45
Litecoin
$94.41
+0.41
DigitalCash
$38.38
+0.66
Monero
$136.78
-1.81
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.76
+0.89
Dogecoin
$0.22
+0.03

Litecoin (LTC) İçin Merge Sonrası Ralli Beklentisi! (3 Eylül)

0 287

Çoğu kripto para birimi daha güçlü bir dolar ve zorlu bir ekonomik ortam tarafından kontrol edilirken Litecoin’in (LTC) fiyatı için beklentiler daha pozitif görünüyor. Teknik bir bakış açısına göre, Litecoin daha çok yükseliş modelinde işlem görüyor, hala istekli ve yakın zamanda da çökmeyecek bir güce sahip. Bununla birlikte de özellikle Kasım ayı civarında net bir yukarı yönlü kırılma ve daha fazla kazanç bekleniyor.

LTC fiyatı piyasa koşullarına rağmen yükselişini sürdürüyor

Litecoin fiyatı tekrar yükselebilir ve 55 günlük basit hareketli ortalamayı (SMA) ele geçirerek bir kırılma ve boğa koşusuna yol açabilir. Ayrıca yeşil yükseliş trendinin boğaları daha fazla düşüş riskine karşı da koruması bekleniyor.

litecoin analiz

Boğalar bu haftayla aynı trend çizgisini kullanarak geri döndü ve bu sefer ayılar bir sürpriz yaşayabilir. Ek olarak, yeni ay başlarken yeni bir pivot noktası belirlendi ve mevcut 55 günlük SMA’da Eylül ayı pivot değeri 0,57 dolar olarak görünüyor. Bu nedenle, boğalar Pazartesi günü bu seviyenin üzerinde bir açılışı tetikleyebildiği sürece, LTC fiyatı çok önemli bir alanı ele alabilir. Göreceli Güç Endeksi (RSI) hala müsaitken, şimdi Litecoin’in yaklaşık sekiz aylık düşüş gücüne bir miktar direnç sağlamak için toparlanma zamanı. Grafikteki formasyona göre de, Kasım ayı civarında gerçek bir yükseliş üçgeni kırılması bekleniyor.

Daha kötü bir senaryoda, LTC fiyatı küresel piyasalarla ilişkili olduğunda, fiyat hareketleri büyük bir geri adım atabilir. Fiyat hareketinin 52 dolar civarındaki yükseliş çizgisine doğru yönlendirilmesi bekleniyor. Fiyat hareketi bunun da altına düştüğünde, ralli tamamen sona erecek ve Litecoin fiyatı 40 dolara yakın olacaktır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.