Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,150.00
+83.08
Ethereum
$3,135.29
-7.43
Litecoin
$83.40
+0.89
DigitalCash
$30.06
+0.08
Monero
$119.40
+1.66
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.10
-0.03
Dogecoin
$0.15
-0

Kripto Para Borsalarında Ayı Baskısı Devam Ediyor

0 525

Boğa koşusu beklenirken ayı piyasasının kripto paralara egemen olması çok sayıda yatırımcı için zorlu zamanı başlatmış durumda.

Ayı baskısı, son 3 güne göre daha az seviyede baskı gösterse de hala tamamen bitmiş değil. Piyasa eğilimlerinin negatif yönlü hareketi, kripto paralar için oldukça can sıkıcı durumda. Bitcoin’de görülen ani düşüşe eşlik eden diğer kriptolar, milyarlarca dolar kayıp yaşanmasına neden olmuştu. Bir anda sert düşüşlerin görülmesi piyasadan yüksek miktarda silinme yaşattı. Ayıların piyasalar üzerinde hakimiyetini sürdürmeleri gece saatlerinde son buldu.

İstikrarlı düşüş sona erdi

Kripto paralarda tüm göstergeler kırmızıyken, ayı baskısının azalması bir nebze olsa rahatlatmış durumda. Boğa piyasasının başlangıcı beklenen Aralık ayı sonlarına az bir süre kaldı. Ayıların baskısını net şekilde yaşayan kripto para borsalarda henüz yorum yapmak içi çok erken. Kırmızıyı gösteren çok sayıda dijital varlık bulunuyor. Genel eğilimin sert negatifliğini kaybetmesiyse umut vaat eden en önemli nokta oluyor. İstikrarlı şekilde düşüşün son bulması, çıkışın habercisi olabilir.

Ayı piyasası ne zaman bitecek?

Ayı piyasasının ne zaman biteceğine dair hiçbir uzman net görüşünü bildiremiyor. Zira yaşanan değişimler ve gelişimler ayı baskısının uzun süreli olmasına neden olabilir. Boğa piyasasının başlangıcı için göstergeler bir süre daha değerlendirilemez durumda. Yaşanacak olan farklılıklar üzerinden değerlendirme yapılması söz konusu. Kripto paraların tamamında yeşil renkli görünüm için 2019 yılını beklemek zorunlu hale gelebilir. Ayı piyasasının baskısını azaltması durumunda çıkış bekleyen kriptolar bulunuyor. Genel anlamda çalkantılı durum bir nebze de olsa son bulmuş durumda. Yaşanan kayıpların yeri kısa süre içerisinde doldurulamasa da uzun vadeli fark yaratan sonuçlar alınabilir. Ayı piyasasının baskısını azaltması 2 haftalık süreyi bulabilir.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.