Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,087.05
+1580.78
Ethereum
$3,053.11
+60.62
Litecoin
$80.40
+0.48
DigitalCash
$28.85
+1.09
Monero
$115.73
-0.9
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.91
+0.52
Dogecoin
$0.15
0

Haftalık En iyi Kripto Analizi

0 533

Haftalık En iyi Kripto Analizi .

New York Digital Investment Group LLC (NYDIG), kayıtlı yatırım danışmanları, müşterileri ve diğer uygun yatırımcılar dahil olmak üzere kurumsal yatırımcılara paylarını sunmak için Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) onay aldı . 

XTZ / USD

Tezos ( XTZ ), son yedi gündür devasa bir farkla en iyi icracıydı. Tüccarlar Binance sıfır ücret destek vereceğini haber alkışladı esnetme Aralık 4. ödülleri günlük olarak hesaplanır ve aylık dağıtılacak gelen Tezos için. Altcoin önümüzdeki haftalardaki ivmesini uzatabilir mi? Grafiğini analiz edelim. XTZ / USD çifti, son üç haftadır 20 haftalık EMA’ya yakın destek görüyor. 20 haftalık EMA artmaya başladı ve RSI pozitif bölgeye sıçradı, bu da boğaların avantajlı olduğunu gösteriyor. 1,414152 dolar seviyesinden küçük bir direnç var. Bunun üzerine 1,85 dolar seviyesine yükselme olasılığı yüksektir.

XTZ / USD haftalık grafik

XTZ / USD haftalık grafik. Kaynak: Tradingview

ATOM / USD

Bu, Cosmos’un ( ATOM ) ivme ile desteklendiğini gösteren en iyi performans gösteren ana kripto para birimleri arasında yer almasının ikinci haftası . Altcoin önümüzdeki hafta gücünü artırabilir mi yoksa kar etme zamanı mı? Grafiği analiz edelim.

ATOM / USD haftalık grafik

ATOM / USD haftalık grafik. Kaynak: Tradingview

XRP / USD

Ripple , 2 Aralık’ta emanet cüzdanından toplam 1 milyar XRP jetonu çıkardı ancak yedi dakika içinde geri gönderdi. Bazıları, Ripple’ın XRP’yi terk etmesinin belirteç fiyatlarının düşmesine yol açtığına inanıyor. Ancak, şirket ekosistemini büyütmek ve faaliyetlerini finanse etmek için satışın gerekli olduğunu iddia ediyor. 

XRP / USD haftalık grafik

XRP / USD haftalık grafik. Kaynak: Tradingview

XMR / USD

Monero ( XMR ) ağı 30 Kasım’da RandomX’e başarıyla yükseltildi . Yeni yükseltme, bellek odaklı tekniklerle birlikte rastgele kod yürütme özelliğini kullanıyor ve ASIC’e dirençli olmayı amaçlıyor. Sert çatal fiyatı artırabilir mi? 

XMR / USDT haftalık grafik

XMR / USDT haftalık grafik. Kaynak: Tradingview

BNB / USD

Kripto ticareti için çeşitli fiat para birimleri desteğini genişletme girişimi sırasında Binance, 2 Aralık’ta dört adet ruble işlem çifti listeledi .  3 Aralık’ta, borsa ademi merkeziyetçi uygulama (DApp) bilgi girişimi DappReview’ın açıklanmayan bir miktar için satın alındığını açıkladı .  Binance CFO Wei Zhou , “Bu satın alma, dapps ekosistemine önemli bir adım atıyor ve yakın gelecekte daha heyecan verici gelişmeler yaşayacağız ” dedi .  Bu adımlar Binance Coin ( BNB ) fiyatının artırılmasına yardımcı olacak mı? Tekniklerin ne gösterdiğini görelim.

BNB / USDT haftalık grafik

BNB / USDT haftalık grafik. Kaynak: Tradingview

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.