Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,305.30
-2519.4
Ethereum
$2,981.42
-104
Litecoin
$80.15
+0.16
DigitalCash
$27.59
-0.64
Monero
$117.26
-4.38
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.42
-0.77
Dogecoin
$0.15
-0.01

En İyi 5 Kripto Performansı: XEM, XLM, XTZ, BNB, IOTA

0 507

Geçtiğimiz birkaç haftanın güçlü toparlanmasından sonra, bu hafta yüksek seviyelerde bir miktar kâr görüldü. Bununla birlikte, önceki durumlardan farklı olarak, dip sığdı ve destek seviyelerine yakın bir miktar alım görülebilir. Bu, piyasa hissiyatının rallilerde satıştan düşüşe geçmek için değiştiğini gösteriyor. Düşük seviyelerdeki keskin hareketlerden sonra, birkaç haftalık konsolidasyon da mümkün. Bu çerçevede en iyi 5 kripto performansında önemli değişiklikler gözlendi.

Avrupa Merkez Bankası, raporunda, kripto para birimlerinin reel ekonomi üzerindeki etkisinin sınırlı olduğunu; çünkü sadece bir avuç dolusu tüccarın yüksek oynaklığı nedeniyle kabul ettiğini belirtti. Bununla birlikte, stabilcoinlerde bir miktar değer buldular. Kripto para birimlerinin kullanımının gerçek dünyada arttığına inanıyoruz ve bunun önümüzdeki birkaç yıl içinde daha fazla nüfuz etmesi muhtemel. Facebook tarafından kripto para biriminin piyasaya sürülmesi, aynı zamanda kitleler arasındaki uyumu da hızlandıracak.

Birçok insan kripto para birimlerine yatırım yapmak istemesine rağmen, kendilerini çevreleyen olumsuz propagandalara karşı dikkatliler. Hatta bazıları başlangıçta bunun sektörün teknoloji yönünü anlamakta zorlanabilir.

Kripto para dünyasında son haftalardaki olumlu seyir çerçevesinde en iyi 5 kripto performansındaki gelişmelere göz atalım:

XEM / USD

En iyi 5 kripto arasında NEM (XEM), büyük kripto para birimleri arasında en iyi performans gösterdi. Bazı kazanımlarından vazgeçmiş olmasına rağmen, hafta boyunca hala önemli ölçüde yüksek. Kazançların bir kısmı varlık sınıfındaki olumlu duyarlılıktan kaynaklanıyor.

Piyasalar, genel NEM platformunu geliştirecek ve daha kullanıcı dostu ve kullanımı kolay hale getirecek olan Catapult güncellemesini alkışladı. Olumlu haberlerden bir diğeri ise, Zeux’un dijital ödeme cüzdanına XEM’i katacağıydı. Ardından kullanıcılarının Apple Pay ve Samsung Pay’i kabul eden işyerlerinde kripto para ile ödeme yapabilecekleriydi.

XEM / USD çifti $ 0,085 arasında direniyor. Başarılı olursa, 0.135946775 $ hedef hedefi olan ters baş ve omuz modelini tamamlar. Dijital para birimi 0,13125258 ABD doları yatay dirence sahip. Bu iki seviye arasında sert bir direnç beklenebilir.

0.14 dolarlık bir kırılmanın, dijital para birimini 0.20 $ gibi düşük bir dirençle 0.45 $’a taşıyabilecek yeni bir yükseliş trendi başlatması olasıdır. Ayılar tepegöz direncini savunursa yükseliş görüşü geçersiz olacaktır. Böyle bir durumda, birkaç gün daha süren sınırlama eylemi olasıdır. Ayılar, 0.045 dolarlık bir düşüşle büyük bir kazanç elde edecekler.

XLM / USD

15 Mayıs’ta Stellar (XLM) ağı kısa bir süre durdu. Aksama süresi boyunca, ağ herhangi bir işlemi gerçekleştirmedi. Hiç kimse para kaybetmese de, ağın bazı iyileştirmelere ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Ayrı bir haberde, Stellar Kalkınma Vakfı, ağdaki pazarlar ve varlıklar hakkında en son verileri sağlayacak yeni bir API uygulamasını duyurdu.

En iyi 5 kripto arasındaki XLM / USD çifti, bu hafta uzun vadeli aşağı yönlü trend çizgisinden ayrıldı. Bu durum yükseliş eğilimi anlamına geliyor. Parite ayrıca bir koparmada tamamlanacak ve 0.14861760 $ genelindeki direnç seviyesinin üzerine kapanacak olan bir ters baş ve omuz paterni oluşturdu.

Boğalar hafta boyunca bu seviyeyi yükseltseler de, satıcılar 50 haftalık SMA’ya yaklaşırken yükselişe devam edemedi. Fiyat tekrar 0.14861760 $’ın altına çekildi. Eğer boğalar havai direncini yükseltemezlerse, çift birkaç hafta boyunca konsolidasyona girebilir.

Fakat eğer fiyat patlar ve (UTC zaman çerçevesi) 0.14861760 $’ın üzerinde kapanırsa, 0.22466773 $ hedefi olan yükseliş tersine dönüş desenini tamamlayacaktır. Bu seviyenin üzerinde, 0.2885 $’a yükselebilir. Dijital para birimi sağ omuzun altına düştüğünde olumlu görüşler geçersiz olacaktır.

XTZ / USDT

Tezos (XTZ) topluluğu şu anda Atina A Yükseltmesini kabul etmek veya reddetmek için oy kullanıyor. Oylama süreci 29 Mayıs’ta sona erecek. Eğer yükseltme kabul edilirse, fiyat yükselecek mi? Hangi grafiklerin projelendirildiğini görelim.

XTZ / USDT çifti, pozitif bir işaret olan 50 haftalık SMA’dan ayrıldı. Halen havai direnci 1.85 dolara yakın. Bu seviyenin üzerindeki bir koparma ve kapanma (UTC zaman çerçevesi), 3,37 $ hedef hedefine sahip bir yuvarlama alt kalıbı tamamlayacaktır. Her iki hareketli ortalama da, yeni bir yükseliş trendinin başladığını gösterecek olan yükseliş geçişini tamamlamaya yakın. Başta izleyeceğiniz bir sonraki seviye 4.2424 $.

Öte yandan, eğer boğalar direncini artıramazsa, parite birkaç haftalığına 1.85 ila 1.295480 $ arasında konsolide olabilir. Hareketli ortalamaların altındaki bir kırılma, yükselen pozitif ivmeyi kıracak.

BNB / USD

Bu ayki 7000’den fazla BTC’nin çalınması sonrası da geçici olarak askıya alınan para çekme ve para yatırma işlemleri bu hafta yeniden başladı. Hafta boyunca büyük bir sistem güncellemesi de tamamlandı. Spor blok zinciri girişimi Chiliz, Binance Chain ile bir ortaklık ilan etti. Buna göre, Binance Launchpad, 28 Mayıs’ta piyango formatı ile harmoni tokeninin satışını duyurdu. Binance (bozuk para) (BNB) yükselişini artırabilir mi?

BNB / USD çifti güçlü bir yükseliş eğiliminde olmaya devam ediyor. 20 haftalık EMA yükseliyor ve RSI aşırı alım bölgesinde: Bu, boğaların üst ellere sahip olduğunu gösteriyor. Alıcılar agresif bir şekilde dalmayı satın aldı ve fiyatı bu hafta tekrar yükseltti, bu da her düşüşün alındığını gösteriyor.

Başta izleyeceğiniz bir sonraki seviye 33 $’dır ve bu durum önceki durumlarda sert bir direnç gösterdiği direnç çizgisine yakındır. Bu seviye de aşılırsa, ralli 40.2919564 dolara kadar çıkabilir. Son düşük 17.7997862 $ seviyesinin altına düşmesi pariteyi negatife çevirecek.

IOTA / USDT

En iyi 5 kripto arasında bulunan Iota (IOTA), ekosistemin kuruluşlar, büyük token sahipleri ve likidite sağlayıcıları için kullanımı kolay ve güvenli olmasını istiyor. Ekosistemin önemli bir bölümünü oluşturan bu oyuncuların yeterince desteklenebileceği çeşitli önlemleri araştırıyor. Iota, eyalet genelinde akıllı şehir çabalarını hızlandırmak için gerekli eylemleri tartışmak için çeşitli vizyonerleri getirmeyi amaçlayan ilk açılış Teksas Akıllı Şehirler Zirvesi’ne sponsor olacak. Lüks moda markası Alyx, tedarik zincirinin şeffaflığını artırmak için IOTA ile de ortak olacak.

IOTA / USDT çifti, son birkaç haftadır 0.244553 ile 0.385033 $ arasında değişti. Boğalar hafta boyunca aralık dışına çıktı; ancak daha yüksek seviyeleri sürdüremedi. Fiyat aralığın üstünde (UTC zaman dilimi) kapanmazsa, konsolidasyon birkaç hafta daha uzayacaktır.

Öte yandan, eğer fiyat havai direncini yükseltirse, fiyatı 0,50 $ ‘a ve üstünde 0,80 $’ a yükselten yeni bir yükseliş eğilimi göstermesi muhtemeldir. Ayılar fiyatı aralığın desteğinin altına düşürürse parite zayıflayacaktır.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.