Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,629.33
+392.85
Ethereum
$3,255.98
+85.87
Litecoin
$87.02
+2.26
DigitalCash
$31.62
+0.3
Monero
$121.21
-1.01
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.03
+0.04
Dogecoin
$0.16
0

Dogecoin (DOGE) Yatırımcısını Önümüzdeki Hafta Neler Bekliyor?

0 599

Bir zamanlar rekor üstüne rekorlar kıran ve adından sıkça söz ettiren Dogecoin şu sıralar oldukça durgun bir vaziyette. Buna ek olarak son bir haftalık grafikte dahi oldukça kısıtlı bir değişim görebiliyoruz. Tüm bunlara rağmen oldukça büyük bir yatırımcı kitlesine sahip olan Dogecoin halen birçok kişi için umut veriyor. Peki gerçekten Dogecoin için bir çıkış şansı var mı ve önümüzdeki hafta için nasıl bir ilerleyiş görülebilir gelin birlikte göz atalım.

Dogecoin (DOGE) 3 Temmuz Analiz

Haberimizin hazırlandığı anlar itibariyle 0.24 dolar seviyelerinden işlem gören Dogecoin (DOGE) için oldukça kritik bir dönemden geçilmekte. Şu anda 0.20 seviyesine tüm gücüyle tutunan popüler altcoin bu desteği kaybederse sıradaki durak doğrudan 0.16 olabilir. Bu durumda da yatırımcıların büyük bir zarara uğrama riski mevcut. Yapılan bu uyarılar sonucunda da DOGE yatırımcılarına en büyük tavsiye pozisyon işlemlerinin dikkatli bir şekilde kayda geçirilmesidir. Aksi bir taktirde ani değer kırılmalarında manuel olarak işlem yapmak zor olacağından zarar da büyük olabilir.

Adını Elon Musk ile tanıdığımız Dogecoin için bahsi geçen güzel senaryolardan birisi de geliştirme süreci ile alakalı. Hatırlayabileceğiniz üzere hafta içerisinde Musk tarafından bir DOGE geliştiricisine destek paylaşımı yapılmıştı. Bu paylaşımda ise Dogecoin ağında işlem ücretlerinin 100x düşürülmesinden bahsediliyor. Bahsi geçen konunun gerçekleşmesi durumunda popüler altcoinin çok daha fazla ağ trafiğine sahip olup değerinde de önemli bir artış yaşadığını görebiliriz. Tüm bunların dışında her zaman için belirli bir amaca hizmet etmeyen “meme” coinler için dikkatli olunması gerektiğini de belirtelim.

Bitcoin Yatırımcısı Beklerken Bu Altcoin’i Alanlar Uçuşa Geçmiş Durumda!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.