Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Dip Seviyelerden Binance Coin (BNB) Toplanır mı? İşte Detaylar…

0 657

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance şirketine ait olan Binance Coin (BNB) düşmeye devam ediyor. Yatırımcısına son 24 saat içerisinde %10’u aşan bir varlık kaybı yaşatan popüler altcoin halen büyük bir ilgi görmekte. Bazı yatırımcılar tıpkı Bitcoin balinaları gibi dip seviyelerden BNB toplamanın peşine düşmüş durumda. Peki bu durum mantıklı mı gelin bunu birlikte ele alalım.

Dip Seviyelerden Binance Coin (BNB) Toplamak

Haberimizin hazırlandığı saatlerde 332 dolardan işlem gören BNB gün içinde 313 dolara kadar düşmüştü. Bu seviyelerden milyonlarca dolarlık alımın görüldüğü popüler altcoin biriminde hareketli anlar yaşanıyor. Ayrıca BNB zengini cüzdan sayısının artmış olması da birçok yatırımcıyı heyecanlandırmış durumda.

Son 7 gün içerisinde 213 dolar seviyelerinden dönen Binance Coin (BNB) o seviyelerden de büyük bir alıma uğramıştı. Özellikle orta ve uzun vadeli düşünen kripto para yatırımcıları için BNB toplamak mantıklı gibi görünüyor. Ancak kısa vadede büyük kazançlar sağlamak şuan için zor olabilir. Bu yüzden kendi yatırım planlarınıza göre BNB’ye bakış açısı oluşturmanız şuan için en sağlıklısı olacaktır.

Bitcoin (BTC) Tekrardan 35.000 Dolara Geriledi 28 Mayıs Analiz

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.