Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,932.00
-750.66
Ethereum
$3,135.94
-23.51
Litecoin
$86.94
+2.99
DigitalCash
$30.25
-0.55
Monero
$120.84
+0.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.11
+0.73
Dogecoin
$0.15
-0

Cardano Yatırımcısını Neler Bekliyor? – 8 Ekim ADA Analiz

0 346

Cardano fiyatı, uzun bir süredir seyrettiği dar bir aralıktaki düşüş trendinde kalmış gibi görünüyor. Akıllı sözleşme tokeni kısa süre önce 0,42 dolarlık desteğinden geri döndü. Ancak alıcılar, 0,44 dolardan güçlü direnç olarak nitelendiren ayıların gücünü kıramadı. Öte yandan, sekiz saatlik grafikte alçalan bir kama formasyonunun oluşumu, potansiyel bir yukarı yönlü kırılmaya işaret ediyor.

Cardano Vakfı Las Vegas’ta

Cardano Vakfı, 10-13 Ekim tarihleri ​​arasında Las Vegas’ta Web3 konferansına katılacak. Konferans, Web 3.0 ve Metaverse ile ilgili her şeyi Wynn Resort & Casino’da yapılacak. Yatırımcılar ve kripto para meraklıları, endüstri uzmanlarından dinamik Web 3.0 alanına nasıl akıllıca yatırım yapacaklarını ilk elden öğrenme fırsatına sahip olabilecek.

8 ve 9 Ekim’deki konferanstan önce Cardano Vakfı, cNFTcon etkinliğine katılacak. Şirketin ortaklıklar başkanı ve genel müdürü Jeremy Firster ise etkinliğe liderlik edecek.

Cardano fiyatında yükseliş beklentisi

Fiyattaki büyük bir aşağı hareketten sonra azalan bir kama deseni oluşmuş durumda. Üst trend çizgisi, bir dizi daha yüksek en düşük seviyeyi gösterirken, alt trend çizgisi bir dizi düşük en düşük seviyeye eşlik ediyor.

Bu iki hat birleştiğinde, ADA fiyatı konsolide oldu. Azalan ticaret hacmi, formasyonun en üstünde küresel bir yatay hareketi gösteriyor. Cardano fiyatının bu deseni onaylaması için, çizgi birleşmeden önce üst trend çizgisi boyunca modelden ayrılmalıdır.

Yatırımcılar, ADA fiyatı kama modelinin üzerine çıktığında hacimdeki artışa dikkat etmelidir. Buna ek olarak, MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı) pozitif bölgeye (ortalama çizgisinin üzerinde) girerek boğaların fiyat üzerindeki etkisini daha da güçlendirmekte. 12 günlük EMA (üstel hareketli ortalama – mavi), 26 günlük EMA’yı (kırmızı) geçtiğinde bir satın alma sinyali canlanacaktır. Takoz paterni %11’lik bir yükseliş ile 0,47 dolara işaret etse de, yatırımcılar genel piyasa koşullarını göz önünde bulundurarak 50 günlük SMA ve 100 günlük SMA’da kâr alabilirler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.