Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Cardano (ADA) Yatırımcısına Tekrardan 3 Doları Gösterebilir!

0 527

Son haftalardaki hareketleriyle dillerden düşmeyen Cardano (ADA) tekrardan 3 doları bizlere gösterebilir. Şu anki 2.71 dolarlık değeri ile bu seviyeye göz kırpan ADA yatırımcısının umudunu körüklemiş durumda.

Cardano (ADA) 3 Doları İstiyor!

Tradingview verilerine göre Cardano son 24 saat içerisinde %14 değer kazanarak en çok artan varlıklardan birisi oldu. Yatırımcısına bu süreçte önemli bir kazanç sunan ADA yükselmeye daha da devam edebilir. Bunun için şu anda gerekli hacmi de toplayan popüler altcoin birimi kurumsalların da ilgi odağı konumunda. Özellikle de kısa sürede sunduğu kazançlar ve arkasındaki ekip onu bu noktaya taşımakta oldukça etkiliydi diyebiliriz.

Bunca altcoin arasından kısa sürede sıyrılan ADA hatırlayabileceğiniz üzere on milyonlarca dolarlık önemli bir yatırım almıştı. Bunun ardından birçok kurumsal yatırımcının akın ettiği altcoin projesi ilerleyen günlerde daha yüksek seviyeleri yakalayabilir. Hatta birçok analist bundan bir hafta kadar önce 3.10 dolar ile kırılan rekorun egale edilebileceği düşüncesinde. Bu yüzden ADA’yı daha yakından tanımak için en uygun zamanlar gibi görünüyor.

Celsius Network CEO’su Bitcoin’e Rekor Kırdırtacak Şartı Açıkladı

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.