Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,066.47
+39.95
Ethereum
$3,185.92
-10.26
Litecoin
$84.40
-0.62
DigitalCash
$31.15
-0.29
Monero
$122.45
+1.28
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.87
-0.5
Dogecoin
$0.16
-0

Bu Kripto Paralar Yakında Büyük Bir Darbe Alabilir!

0 663

Bu Kripto Paralar Yakında Büyük Bir Darbe Alabilir!

Dragonfly Capital yönetici ortağı Haseeb Qureshi, ABD Temsilciler Meclisi’nde dolaşan bir teklifin istikrarlı kripto paralar olan “stabilcoin’lere” büyük bir darbe indireceğini söylüyor.

Haseeb Qureshi: Yeni yasa teklifi istikrarlı kripto paralar olan stabilcoin’lere büyük darbe indirebilir!

Yakın tarihli bir blog gönderisinde Dragonfly Capital yönetici ortağı Haseeb Qureshi, yeni önerilen “Stablecoin Tethering and Bank Licensing Enforcement (STABLE) Act” yasasının gelişmekte olan kripto para sektörüne büyük bir darbe indireceğini söyledi. Haseeb Qureshi konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

KABUL EDİLİRSE STABLE YASASI, STABLECOİN REZERVLERİNİN BANKA MEVDUATLARI GİBİ DÜZENLENMESİNİ ZORUNLU KILACAK. BU, GÜNÜMÜZDE KRİPTO PARA EKOSİSTEMİNDE ÖNEMLİ BİR YER KAPLAYAN STABLECOİN’LER İÇİN BÜYÜK BİR DARBE OLUR.

Bitcoin Fiyatı Duraklarken Bu Altcoin Ralli Yaptı!

Haseeb Qureshi: Tether’ın devrildiği gün kıyamet gibi olacak

ABD Temsilcileri Jesus Garcia, Rashida Tlaib ve Stephen Lynch yasayı bu ayın başlarında tanıttı. Kabul edilirse STABLE Yasası, herhangi bir stablecoin ihraçcısının bir bankacılık tüzüğü edinmesini ve geçerli bankacılık düzenlemelerine uymasını gerektirecek. Buna ek olarak, şirketlerin Federal Rezerv ve Federal Mevduat Sigorta Kurumu’nu (FDIC) bilgilendirmesi ve onay alması ve FDIC’den firmanın ihraç edilen stablecoin’lerinin ABD dolarına dönüştürülebileceği konusunda sigorta alması gerekecek.

Haseeb Qureshi, açıklamalarının devamında lider stablecoin Tether’a değiniyor. Ayrıca Haseeb Qureshi, USDT’nin ABD Adalet Bakanlığı, New York Başsavcısı ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından zaten araştırıldığını belirtiyor. Haseeb Qureshi Tether’ın arzı ne kadar artarsa, düzenlenme olasılığının da o kadar artacağını vurguluyor. Haseeb Qureshi konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

HATA YAPMAYIN: TETHER’IN DEVRİLDİĞİ GÜN KIYAMET GİBİ OLACAK. KRİPTO PİYASALARI ELE GEÇİRİLECEK, BORSALAR KARGAŞA İÇİNE GİRECEK, MİLYONLARCA KRİPTO PARA YATIRIMCISININ VARLIKLARI DONDURULACAK VE FİYATLAR HER YERDE DÜŞECEK. BİTCOİN İÇİN BAŞKA BİR ÖLÜM DAHA İLAN EDİLECEK.

İddialı Tahmin: Bu Altcoin Devasa Yükselerek Bitcoin, Ethereum ve Ripple’ı Geçecek!

Dragonfly Capital’in yönetici ortağı: Kripto piyasası gelişmeye devam edecek

Dragonfly Capital’in yönetici ortağı, potansiyel düzenleme zemini nedeniyle stablecoin’lerin geleceğine dair kasvetli bir görünüme sahipken, kripto piyasasının gelişmeye devam edeceğini söylüyor. Haseeb Qureshi konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

ANCAK, HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ, KRİPTO PARALAR ENİNDE SONUNDA İYİLEŞECEK. TOZ ÇÖKTÜĞÜNDE KRİPTO PİYASASINDA ÜÇÜNCÜ AŞAMAYA GEÇECEĞİZ. SİPARİŞ KİTAPLARI KENDİLERİNİ YENİ BİR KRİPTO DOLAR ETRAFINDA YENİDEN OLUŞTURACAK. ULUSLARARASI KRİPTO PİYASALARI BU YENİ STANDARDI HIZLA KABUL EDECEK VE İŞE GERİ DÖNMEYE İSTEKLİ OLACAK.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.