Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Bu Altcoin Sadece Birkaç Saatte %164.000 Yükseldi

0 557

Kripto para piyasalarında hareketli anlar yaşanırken özellikle bazı altcoinler dikkat çekmeye devam ediyor. Daha öncesinde de görülen inanılmaz yükselişlerin bir benzeri şimdi de farklı bir altcoin biriminde göründü. WebDollar (WEBD) adı verilen token sadece birkaç saat içerisinde %164.000 yükselerek yatırımcısının parasını kat ve kat arttırmış durumda.

WebDollar (WEBD) Coin Analiz

WebDollar (WEBD) adı verilen token projesine ait son bir haftalık değer tablosunu görüyoruz. Dün gece saatlerine doğru yaşanan olayla birlikte kripto paranın değeri bir anda kat ve kat artış yaşadı. Grafiğe de doğrudan yansıyan bu olay oldukça kısa sürmüş gibi görünüyor. Yaşanan anlık yüksek ölçekli alım ve satımların ardından WebDollar eski günlerine geri dönmüş durumda.

Haberimizin hazırlandığı anlarda WebDollar (WEBD) 0.0007246 dolar bir değere sahip. Ayrıca son 24 saatlik süreçte yatırımcısına %100 oranında kaybettiren coin şu anda kaderine terk edilmiş durumda. Nisan aylarında piyasaya sürülen söz konusu token projesinde yaşanan artış esnasında işlemlerin bir çoğu İngiltere kayıtlı IndoEx LTD borsasından gelmiş görünüyor. Daha öncesinde de benzer artış olaylarında adını duyduğumuz borsaya şu anda gözler çevrilmiş durumda.

Elon Musk’ın Paylaşımıyla Bitcoin 40.000 Dolara Dayandı! İşte Detaylar…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.