Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,781.40
-707.09
Ethereum
$3,129.01
-26.46
Litecoin
$87.65
+3.88
DigitalCash
$30.22
-0.32
Monero
$120.35
+0.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.12
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve 4 Altcoin’e Yönelik Tahminler

0 504

Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve 4 Altcoin’e Yönelik Tahminler

Birçok başarılı tahmine imza atan usta analist Smart Contracter, yeni Bitcoin ve altcoin tahminlerini açıkladı. İşte Smart Contracter’ın tahminleri…

Smart Contracter: Bitcoin yükseliş rallisini yeniden ateşlemeye hazır

Başarılı analist Smart Contracter, BTC’nin yükseliş rallisini yeniden ateşlemeye hazır olduğunu söylüyor. Yeni analizinde Smart Contracter, 86.700 takipçisine Bitcoin‘in ısınmaya başladığını, alıcıların yaklaşık 30.000 dolar desteği savunmaya devam ettiğini belirtti. Smart Contracter konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BURADA BTC’DE GÜZEL BİR GERİ ALIM… 50.000 DOLARA YÜKSELME BAŞLADI.

Kaynak: Smart Contracter/Twitter

Usta analist, önde gelen kripto paradaki hakim düşüş hissinin bir dip gösterge olduğunu ekliyor. Smart Contracter konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BENCE ÇOK KISA BİR SÜRE SONRA BTC TEKRAR DİBE VURUYOR, AYRICA TÜM AYILAR YİNE 20.000 DOLAR İSTİYOR.

Smart Contracter, Ethereum ve Cream’i yakında izliyor

Smart Contracter ayrıca Ethereum’a (ETH) da bakıyor. Analist, önde gelen akıllı sözleşme platformunun boğa piyasasının sonraki aşamasını başlattığını belirtiyor. Smart Contracter konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BU, ETH İÇİN YENİ YOL HARİTAM. BİTTİĞİNİ Mİ DÜŞÜNÜYORUM? HAYIR. DAHA YÜKSEĞE ÇIKMADAN DAHA DERİNE Mİ GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM? EVET. BANA GÖRE 1.200 DOLAR TATLI NOKTA.

Kaynak: Smart Contracter/Twitter

Analist, merkezi olmayan finans (DeFi) borç verme platformu Cream’in fiyat hareketini de yakından izliyor. Smart Contracter konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

CREAM ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR, HER ZAMAN YENİ ZİRVELER. KAÇINILMAZ…

Kaynak: Smart Contracter/Twitter

Analist, popüler altcoin Matic Network (MATIC) ve Akropolis (AKRO) de yükselişe geçti

Smart Contracter ayrıca, merkezi olmayan ve özerk topluluk ekonomileri oluşturmayı amaçlayan bir DeFi protokolü olan Blockchain ölçeklendirme çözümü Matic Network (MATIC) ve Akropolis (AKRO) konusunda da yükselişe geçti. Analist, her iki kripto paranın konsolidasyondan çıktığına ve değerini artmaya hazır olduğuna inanıyor.

SushiSwap’e (SUSHI) gelince Smart Contracter, kripto paranın yaklaşık 4 dolara düşme olasılığı olduğunu ve kısa vadeli bir zirve bastığını söylüyor. Smart Contracter konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

YALAN SÖYLEMEYECEĞİM, BU SUSHI’DE DÜZ BİR MUM GİBİ GÖRÜNÜYOR.

Kaynak: Smart Contracter/Twitter
Ünlü analist: Litecoin 100 doların altındaki desteğe geri dönebilir

Analist Litecoin’de de düşüş yaşıyor. Analist, en büyük sekizinci kripto paranın düzeltmeye devam etmesini ve 100 doların altındaki desteğe geri dönmesini bekliyor. Smart Contracter konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

KÖMÜR MADENİNDEKİ KANARYA MI?

Kaynak: Smart Contracter/Twitter

Usta analist Michaël van de Poppe de kısa vadede kripto piyasalarında daha az yükseliş gösteriyor. Analiste göre, BTC 30.000 doların altında bir düzeltmeyle karşı karşıya.

İşte Smart Contracter’ın başarılı tahminleri

Smart Contracter Bitcoin’de 3.200 dolar, 2020 rallisi, 2020’nin büyük Bitcoin çöküşü ve daha fazlasını bildi. Ayrıca analist, geçtiğimiz birkaç ay içinde daha kısa vadeli fiyat hareketleri de doğru öngördü. Smart Contracter, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in birikim aralığını bulup 23.000 dolara doğru geri çekilirken  genel bir altcoin piyasası düzeltmesini zorlayacağını belirtti. Usta analist bu tahmininde de haklı çıktı ve altcoin kanamasını önceden haber verdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.