Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,391.26
+2538.56
Ethereum
$3,064.48
+92.26
Litecoin
$80.71
+1.5
DigitalCash
$28.91
+1.45
Monero
$116.83
-2.42
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.08
+0.78
Dogecoin
$0.15
0

Başarılı Analist Popüler Altcoin Dogecoin İçin Tahminini Paylaştı

0 544

Başarılı analist ve trader Peter Brandt kısa bir süre önce Dogecoin (DOGE) için tahminlerini dile getirdi. Bildiğiniz üzere popüler altcoin DOGE uzun bir süredir düşüşte ve analist Brandt de bu konuya dikkat çekiyor. Kripto para piyasalarındaki genel düşüşten en çok etkilenenlerden biri olan Dogecoin için başarılı analiste göre daha farklı senaryolar yaşanabilir.

Dogecoin (DOGE) Fiyatı Ne Olacak?

Başarılı trader ve analist Peter Brandt Dogecoin için yaptığı paylaşımlarda baş ve omuz modeline dikkat çekti. Ancak usta isim buna ek olarak DOGE’nin birçok zaman teknik modellere uymadığına da vurgu yapıyor. Hatırlayabileceğiniz üzere Dogecoin Elon Musk sayesinde kısa sürede değerini katlamayı başarmış ve adeta uçuşa geçmişti. Tamamen beklenmedik bir olay neticesinde bu seviyelere gelen DOGE için bu durumun kötü senaryolar için de mümkün olabileceği belirtiliyor. Yani grafiklere bakarak bir tahmin yapmak şuan için zor görünüyor diyebiliriz.

Haberimizin hazırlandığı saatler itibariyle 0.20 dolarlık desteğine sıkı sıkı tutunmaya çalışan Dogecoin bu seviyede kritik bir direniş gösteriyor. Çünkü bu seviye DOGE için oldukça önemli ve kaybedilmesi durumunda hiç de hoş olmayan sonuçlar yaşanabilir. Buna ek olarak pozitif yönlü hareket için şuan gözler Elon Musk’ın da desteklediği büyük güncellemeye çevrilmiş durumda. Eğer bu güncelleme hayata geçirilirse DOGE birçok özellik kazanacağı için değerinde de bir iyileşme olacaktır.

Bitcoin (BTC) İçin Tehlike Kapıda Olabilir!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.