Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,551.59
-1336.59
Ethereum
$3,026.58
-67.7
Litecoin
$80.98
-0.42
DigitalCash
$28.64
-0.49
Monero
$129.33
-1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.42
-0
Dogecoin
$0.15
-0.01

Araştırmacılar SushiSwap’da 10 güvenlik açığını tespit etti

0 400

Araştırmacılar SushiSwap’da 10 güvenlik açığını tespit etti.

Blockchain güvenlik firması Quantstamp, platformla ilgili on sorunu belirleyen hiper DeFi protokolü SushiSwap için bir güvenlik incelemesi yayınladı . İyi haber şu ki, 48 saat sonra YFI klonu YAM’ı ortadan kaldıran kritik hatanın aksine , Uniswap çatalıyla ilgili sorunların ölümcül olma ihtimali yok . Araştırmacılar, kodla iki orta risk, üç düşük risk ve beş bilgi sorunu belirlediler.

Belirlenen endişeler arasında, aynı likidite sağlayıcı belirtecinin birden fazla kez eklenmesini engelleyemeyen hatalar vardı – ödül değişkenlerinde kesinti riski; sahibinin özel anahtarının tehlikeye girmesi durumunda platformdan fonların çalınmasına neden olabilecek bir güvenlik açığı; ve ‘massUpdatePools’ protokollerinin gazı bitmesine neden olabilecek bir sorun.

Bulunan sorunların hiçbiri “mevcut sözleşmelerin yeniden düzenlenmesini önerecek kadar kritik” olmasa da, Quantstamp platform kullanıcıları için dikkatli olunmasını istedi.Diğer araştırmacılar, Cinneamhain Ventures ortağı Adam Cochran’ın dün protokolün geliştirici fonunun 27 milyon dolar değerinde kilitli olmayan SUSHI tokenleri “LP jetonlarına karşı boşaltmak için kullanılabilecek” olduğunu açıklarken SushiSwap kullanıcıları için ek endişelere dikkat çekti .

Cochran’ın eleştirilerine yanıt veren SushiSwap’in anonim başkanı ‘Chef Nomi’, 27 milyon dolarlık tokenların “devshare” için belirlendiğini söyledi:

Teorik olarak hepsini satabilirim ama bunda yanlış bir şey görmüyorum. Bu devshare’dir ve başından beri orada [belirtilmiştir].

Cochran ise SushiSwap’in risk ödül oranının dengesizleştiğini ve başka bir yerde çiftçilik yapmaya gittiğini söyledi.

SushiSwap, bir haftadan daha yeni olmasına rağmen, bazılarının ” vampir saldırısı ”  olarak adlandırdığı bir iş modelinde likidite sağlayıcıları için muazzam getiri vaadiyle Uniswap’tan 1,4 milyar dolardan fazla kilitli fon sağladı.

Protokolün yerel jetonu, geçtiğimiz birkaç gün içinde% 600’den fazla değer kazandı ve çeyrek milyar dolarlık piyasa değerinin% 200’ünden fazlasına eşit 24 saatlik bir ticaret hacmine sahip olan kapitalizasyonla ilk 70 kripto varlığı olarak ortaya çıktı.

Kimchi ve Hotdogswap, son günlerde DeFi pazarlarında hızla dalgalanmalara neden olurken, gıda temalı DeFi Uniswap klonlarında çiftçilere aşırı ödüller sunduğunu iddia eden bir patlama oldu.

Verimli tarım topluluğunun hayal gücünü hızla yakalamasına rağmen, Hotdog’un yerel jetonu , protokolün bugünkü lansmanından sadece birkaç saat sonra beş dakika içinde % 99,9’dan fazla düşüşle 4.000 $ ‘dan 1 $’ a düştü .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.