Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,452.22
-602.84
Ethereum
$3,217.79
+19.39
Litecoin
$84.98
-1.05
DigitalCash
$31.31
-0.45
Monero
$121.68
-0.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.25
-0.25
Dogecoin
$0.16
-0

27 Şubat BTC, ETH, ADA, BNB, DOT, XRP, LTC, LINK, BCH ve XLM Fiyat Analizi

2 513

27 Şubat BTC, ETH, ADA, BNB, DOT, XRP, LTC, LINK, BCH ve XLM Fiyat Analizi

Cardano haricinde Bitcoin ve çoğu büyük altcoin kayıplar yaşadı. Her boğa piyasası, zayıf ellerin bir tepe bekleyerek sattığı ve daha güçlü ellerin uzun vadede biriktiği dönemsel geri çekilmelere tanık olur.Coinbase Pro’dan gelen veriler, bu hafta iki büyük Bitcoin (BTC) çıkışı olduğunu gösteriyor. Bu nedenle gelişme kurumların mevcut düşüşü satın almaya devam ettiğini gösteriyor.Geçmiş verileri karşılaştıran zincir içi analitik kaynağı Whalemap, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’deki önceki makro zirvelerinin 2017 ve 2019’da 5-7 milyon dolar değerinde binlerce büyük Bitcoin işlemiyle çakıştığını söyledi. Ancak araştırmacılar, “BTC için böyle bir FOMO’nun görünmediğine” inanıyor.

fiyat analizi

JPMorgan stratejistleri Joyce Chang ve Amy Ho geçtiğimiz günlerde büyük şirketlerin portföylerinin %1’lik kısmını BTC’ye tahsis etmeleri gerektiğini ifade ettiler.

Altın ve S & P500’ün her ikisi de kısa vadede bir gerileme yaşadı. Ancak portföylerini korumak isteyen yatırımcılar, Bitcoin için dezavantajı sınırlayabilecek kripto para gibi alternatifler arayırlar.

Veriler, düşüşün sınırlı olduğunu gösteriyor. Ancak alıcıların nerede devreye girebileceğini belirlemek için ilk 10 kripto para biriminin grafiklerini analiz edelim.

Bitcoin Fiyat Analizi

Şu anda boğalar ve ayılar arasında devam eden bir çekişme var. Boğalar 25 Şubat’ta yükselişe devam etmeye çalıştı. Ancak daha yüksek seviyeleri kaldıramadı. Bu nedenle Bitcoin yönünü tersine çevirdi. Ayrıca ayıların daha yüksek seviyelerde sattığını gösteren 20 günlük üstel hareketli ortalamanın (48.159 $) altına düştü.

Bununla birlikte, bugünün mum çubuğundaki uzun kuyruk, ayıların fiyatı 20 günlük EMA’nın altında tutamayacağını gösteriyor. Bu durum traderların dipten alım yaptığını gösteriyor.

Düz 20 günlük EMA ve orta noktaya yakın göreceli güç endeksi (RSI), yakın vadede olası bir konsolidasyona işaret ediyor. Söz konusu aralığın desteği, 50 günlük basit hareketli ortalamanın (40.914 $) hemen üzerinde olan 41.959,63 $ olabilir.

Ayılar fiyatı 50 günlük SMA’nın altına çekebilirse, satış yoğunlaşacak. Ayrıca parite 28.850 dolara bile düşecek.

Tersine, eğer boğalar fiyatı 52.040.95 $ ‘ın üzerine çıkarabilirse, kartlarda 58.341.03 $’lık bir yeniden test olacak.

Ethereum Fiyat Analizi

Ethereum (ETH) 24 Şubat’ta 20 günlük EMA’nın (1.686 $) üzerine çıkamadı. Bu da ayıların bu seviyeyi savunduğunu gösteriyor. En büyük altcoin 25 Şubat’ta güneye döndü. Ayrıca 50 günlük SMA’ya (1.498 $) düştü.

fiyat analizi

Fiyat bugün 50 günlük SMA’nın altına düşmesine rağmen, ayılar 23 Şubat gününün en düşük seviyesi 1.350 $’ı kıramadı. Bu durum, daha düşük seviyelerde satış baskısının olmadığını gösteriyor.

Boğalar fiyatı 50 günlük SMA’nın üzerine çıkardı. Momentumu sürdürebilirlerse ve ETH / USD çiftini 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarabilirlerse, fiyatın 2.000 $’ı yeniden test etme olasılığı artacak.

Öte yandan, fiyat 20 günlük EMA’dan tekrar düşerse, düşüşleri satın almaktan rallileri satmaya kadar duyarlılıkta bir değişiklik önerecek. Ayılar 1.350 dolarlık desteği kırarsa, parite 1.000 dolara düşebilir.

ADA Fiyat Analizi

Cardano (ADA) güçlü bir yükseliş trendinde. İlk kez piyasa değeri ile ilk üç kripto para birimi arasına girdi. Boğalar, 25 Şubat’ta fiyatı 1,20 doların üzerine çıkarmaya çalıştı. Ancak başarısız oldu. Bununla birlikte, boğalar bugün desteklemek için 0.9817712 $’ı başarılı bir şekilde çevirdi. Bu durum her küçük düşüşte agresif bir alım olduğunu gösteriyor.

fiyat analizi

Alıcılar, fiyatı 1.20 $ genel direncinin üzerine çıkardı. Bu da yükseliş trendinin yeniden başladığını gösteriyor. Altcoin artık bir sonraki hedef olan 1.30 dolara yükselebilir.

Her iki hareketli ortalamalar da yükseliyor. Ayrıca aşırı alım bölgesinde RSI boğaların kontrol altında olduğunu gösteriyor.

Bu yükseliş görünümü, ADA / USD kuru kırılmayı sürdüremez ve yönü keskin bir şekilde tersine çevirerek 20 günlük EMA’nın (0,92 $) altına düşerse geçersiz hale gelecek.

Binance Coin Fiyat Analizi

Boğaların Binance Coin’i (BNB) 24 Şubat’taki düşüş trendi çizgisinin üzerine itmedeki başarısızlığı, traderlar tarafından başka bir kar alımını çekmiş olabilir. Altcoin, 19 Şubat’ta elde edilen kazançların çoğunu sildi.

Mevcut toparlanma devam ederse, boğalar fiyatı düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkarmak için bir girişim daha yapacak. Başarılı olurlarsa, kısa vadeli düzeltmenin bitebileceğini önerecektir. BNB / USD kuru daha sonra 300 $’a ve ardından 348.6969 $’a yükselecek.

Yükselen 20 günlük EMA (192 $) ve pozitif bölgedeki RSI, boğaların üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor. Düşüş trendi çizgisinin ve 20 günlük EMA’nın altına düşmek, bu yükseliş senaryosunu geçersiz kılacak. Böyle bir hareket fiyatı 118 dolara çekecek.

DOT / USD

Polkadot’un (DOT) 23 Şubat’taki keskin toparlanması, 24 Şubat’ta boğaların fiyatı yükselen kanalın direnç çizgisinin üzerine çıkaramaması ve sürdürememesi nedeniyle yavaşladı. Bu durum, dip alıcılardan kar alımını çekmiş olabilir.

fiyat analizi

Alıcılar şu anda 20 günlük EMA’yı (30.30 $) savunmaya çalışıyor. Sıçramayı sürdürmeyi başarırlarsa, DOT / USD kuru tekrar kanalın direnç çizgisini kırmaya çalışacak. Ayrıca tüm zamanların en yüksek seviyesi 42.2848 $’ı da yeniden test edecek.

Tersine, parite tekrar kanalın direnç çizgisinin altına düşerse, ayılar fiyatı 20 günlük EMA’nın altına düşürmeye çalışacak. Başarılı olurlarsa, çift kanalın destek hattına düşecek.

20 günlük EMA kademeli olarak yükseliyor. Ayrıca, RSI 61’in üzerinde yer alıyor. Bu da boğaların küçük bir avantaja sahip olduğuna işaret ediyor.

XRP / USD

23 Şubat şamdanındaki uzun kuyruk düşüşlerde alım gösteriyor. Ancak boğalar ivmeyi sürdüremedi ve XRP fiyatını 24 Şubat’ta 20 günlük EMA’nın (0,048 $) üzerine çıkaramadı. Bu, talebin daha yüksek seviyelerde kuruduğunu gösterdi.

Fiyat tekrar 50 günlük SMA’ya (0,40 $) düştü. Güçlü bir toparlanma eksikliği daha fazla satış çekebilir. Ayrıca XRP / USD kuru 0,359 $’a düşebilir. Bu desteğin altında bir kırılma, 0,25 dolara doğru düşüşün yolunu açabilir.

Bu varsayımın aksine, parite mevcut sıçramayı sürdürürse, boğalar fiyatı 0,50 $ genel direncinin üzerine çıkarmak için bir girişim daha yapacak. Başarılı olurlarsa, parite birkaç gün için 0,65 ila 0,359 dolar arasında konsolide olacak.

LTC / USD

Litecoin (LTC) 25 Şubat’ta 20 günlük EMA’nın (192 $) üzerinde yükseldi. Ancak boğalar günün mum çubuğundaki uzun fitilden görüldüğü gibi daha yüksek seviyeleri sürdüremedi. Bu, traderların daha yüksek seviyelerde kar elde ettiğini gösteriyor.

Bununla birlikte, bugünün mum çubuğundaki uzun kuyruk, boğaların 50 günlük SMA’ya (166 $) yönelik düşüşleri satın aldığını gösteriyor. Boğalar fiyatı 20 günlük EMA ve 205.186 $ genel direnç bölgesinin üzerine çıkarabilirse, LINK / USD kuru 230 $’a yükselecek.

Bu varsayımın aksine, eğer boğalar mevcut toparlanmayı sürdüremezlerse, parite U dönüşü yapacak. Ayrıca 50 günlük SMA ve yükseliş trend çizgisinin altına düşecek. Böyle bir durumda parite 120 dolara kayacak.

LINK / USD

Chainlink (LINK), 24 Şubat’ta yükselen kanala geri dönemedi. 23 Şubat’ta düşüşü satın almış olabilecek agresif boğalardan kar alımını çekemedi.

Düşen 20 günlük EMA (28.80 $) ve negatif bölgedeki RSI, ayıların üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor. Fiyat 50 günlük SMA’nın altına düşerse, düşüş 20.111 $’lık kritik desteğe kadar uzayabilir.

Bu varsayımın aksine, 50 günlük SMA’daki mevcut toparlanma devam ederse, boğalar fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmak için bir girişim daha yapacak. Başarılı olurlarsa, LINK / USD kuru yeni bir yükseliş trendine başlayacak.

BCH / USD

Bitcoin Cash’teki (BCH) rahatlama rallisi, 24 ve 25 Şubat’ta 20 günlük EMA’ya (578 $) bile yükselemedi. Bu da boğalar arasında bu seviyelerde satın alma aciliyetinin olmadığını gösteriyor. Fiyat 25 Şubat’ta geriledi. Ayrıca yükseliş trendi çizgisine düştü.

Aşağı eğimli 20 günlük EMA ve negatif bölgedeki RSI, ayıların kontrol altında olduğunu gösteriyor. Satıcılar fiyatı yükselen trend çizgisinin altına çekerse, BCH / USD 370 $’a daha derin bir düzeltme başlatacak.

Aksine, eğer boğalar yükseliş trendi çizgisinde mevcut toparlanmaya dayanabilirse, parite 20 günlük EMA’ya yükselecek. Bu direncin kırılması BCH fiyatını 631.71 $’a itecek.

XLM / USD

Stellar Lumens (XLM), 24 ve 25 Şubat’ta 20 günlük EMA’nın (0,430 $) üzerine çıkamadı. Bu da ayıların bu dirence karşı rallilerde satış yaptığını gösteriyor. Altcoin 25 Şubat’ta geri çekildi. Sonrasında ise fiyat kritik destek seviyesi 0.35 $’a düştü.

Aşağı eğimli 20 günlük EMA ve negatif bölgedeki RSI, ayılara avantaj sağlıyor. Satıcılar, fiyatı azalan kanalın destek hattının altına çekebilirse, XLM / USD kuru 0,23 $’a düşecek.Tersine, eğer boğalar mevcut toparlanmayı 0,35 $ ‘dan koruyabilirse, parite 20 günlük EMA’ya yükselecek. Bu direncin kırılması, boğaların oyuna geri döndüğünü gösterecek. Parite daha sonra kanalın direnç çizgisine yükselecek.

2 Yorumlar
  1. […] doğruluğunun hala araştırıldığını belirtelim. Aslında, herhangi bir devlet kurumundan Bitcoin cüzdan ithalatının yasaklandığını iddia eden resmi bir bildirim veya genelge de […]

  2. […] Binance Coin (BNB), kırmızı bölgede işlem gören listemizdeki tek kripto para. […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.