Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,523.96
+987.44
Ethereum
$3,175.93
-25.2
Litecoin
$83.17
-0.55
DigitalCash
$29.29
+0.16
Monero
$126.88
+1.16
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.42
-0.21
Dogecoin
$0.14
-0

Çin’in Bitcoin Yasakları Yatırımcıları Zengin Edebilir

0 420

Bildiğiniz üzere son birkaç gündür Çin yasakları yüzünden kripto para piyasaları tabiri caizse dibi boylamış durumda. Ancak yeni ortaya çıkan veriler Çin’in bu Bitcoin yasaklarının yatırımcıları sonrasında zengin ettiğini belirtiyor. Buna göre düşüşlerin bir alım fırsatı olduğunu düşünen insan sayısında ciddi bir artış mevcut. Peki nasıl mı? Gelin haberimize geçelim..

Çin’in Yasakları Sadece Bir Alım Fırsatı Durumu!

Twitter’da “Will McEvoy” adıyla bilinen kripto para yatırımcısı ilginç bir tablo paylaştı. Bu tabloda Çin’in daha önceki Bitcoin yasakları ve daha sonrasında yaşananlar yer almaktadır. Buna göre de yasakların ilk başta piyasaları tıpkı şu anda olduğu gibi ciddi anlamda etkilediğini görebiliyoruz. Ancak daha sonrasına baktığımızda bu durum sadece bir alım fırsatı oluşturulmasına sebebiyet vermiş gibi görünüyor.

Çin’in İlk Kripto Para Yasağı

Çin’in ilk kripto para yasağı bundan 8 yıl öncesinde gerçekleşti. 2013 yılının Mayıs ayında finans kuruluşlarının Bitcoin işlemi yürütmeleri engellendi. Bu durum da piyasaları çok derinden etkiledi ve ağır bir düşüşe sebebiyet verdi. Ancak sonrasında yatırımcılar bir şekilde bu duruma alışmış gibi görünüyor.

Artık yasaklara aldırış etmeyen yatırımcılar satın alım seviyelerinin peşine düşerek fırsatları yakalamaya çalışacaklardır. Ancak her zaman olduğu gibi panik satışları nedeniyle düşüş bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.

Kripto Para Piyasalarında Kötü Bir Gün 28 Eylül

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.