Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,616.71
-773.92
Ethereum
$3,042.45
-134.57
Litecoin
$80.67
-3.21
DigitalCash
$28.06
-0.6
Monero
$122.82
-1.89
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.83
-1.44
Dogecoin
$0.14
-0

Altcoin Daily Duyurdu: İşte Patlamaya Hazır 5 Altcoin

0 772

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir altcoin analiz kanalı olan Altcoin Daily takipçileriyle ilgi çekici bir liste paylaştı. Kanalın sunucusu Aaron Arnold tarafından bu duyuruda patlamaya hazır olarak belirtilen 5 adet altcoin yer alıyor. Bizler de sizin için bu 5 altcoini paylaşıyoruz.

1- Mina Protocol (MINA)

Dünyanın en küçük boyutlu blockchain ağına sahip olan Mina Protocol son günlerde oldukça dikkat çekiyor. Altcoin Daily tarafından yapılan duyuruda da ilk sırada yer alan MINA ilerleyen günlerde önemli bir sıçrama yapabilir. Three Arrows Capital gibi ciddi yatırımcıların da tercih ettiği bu altcoini sizler de şimdiden takibinize alabilirsiniz.

2- TronPad

Justin Sun tarafından desteklenen TronPad projesi de patlamaya hazır olarak belirtiliyor. Tıpkı BSCPAD gibi parlaması beklenen TronPad projesini yakından izlemek yararlı olacak gibi görünmekte.

3- Olympus Dao (OHM)

Son günlerdeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Olympus Dao da kanalın radarına takılmış durumda. Dünyanın farklı noktalarındaki enflasyon krizlerini çözmek amacıyla çıkartılan OHM’nin hedefi ciddi ve büyük olsa da Arnold’un buna inancı tam. Henüz 70 milyon dolar civarı bir piyasa değerine sahip olan OHM’de yakından izlenebilir.

4- Fear (FEAR)

NFT tabanlı bir oyun projesi olan Fear da listede yer almayı başardı. Şuan için oldukça cüzi bir değere sahip olan altcoinin ilerleyen dönemde önemli bir yol kat edeceği düşünülüyor.

5- Virtue Poker (VPP)

Listenin son sırasında ise Virtue Poker (VPP) yer alıyor. Etherum tabanlı bir online platform olan Virtue Poker için diğerlerine nazaran daha kısa vadede başarı beklenmekte.

Son 24 Saatte Yatırımcısına En Çok Kazandıran 3 Altcoin Açıklandı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.