Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,412.46
+1723.16
Ethereum
$3,064.60
+56.59
Litecoin
$81.15
+0.41
DigitalCash
$29.21
+1.33
Monero
$116.93
-1.48
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.20
+0.53
Dogecoin
$0.15
0

Zhao, Nisan Ayında Singapur’da Şube Açacaklarını Söyledi

0 422

En büyük ikinci kripto değişimi Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Singapur’daki şubesinin nisan ayında açılacağını açıkladı.

Changpeng Zhao, gelişmeyi Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenen Deconomy’de bir panelde konferansında duyurdu.  “Merkezileştirilmiş Merkeziyetsiz” adlı panelde konuşan CZ, ayrıca, Binance’in Singapur’daki fiili kripto hizmetinin bu aydan sonra açılacağını belirtti. Ancak lansmanla ilgili ayrıntı paylaşmadı.

Deconomy’de yapılan bir başka önemli duyuru, Binance’in blockchain ile desteklenen merkezi olmayan kripto borsası Binance DEX’in piyasaya sürülmesi ile ilgili. CZ’ye göre, borsa ana ağı nisan ayından sonra yayınlanacak. Ayrıca platformun, Binance’in kendi Güven Cüzdanı dahil güvenli merkezi olmayan yazılım ve donanım cüzdanlarını destekleyeceği bildiriliyor.

Binance, ocak ayında yeni ofislerinin Singapur ve Malta’da yer alacağını doğruladı. Bundan önce, şirket Uganda’da bir şube açmıştı.

Dahası CZ, daha önce Arjantin’de bir kripto-fiat değişiminin oluşturulmasından bahsetmişti; ancak bu konum henüz resmi olarak onaylanmadı.

3 Nisan’da, Binance, Trust Wallet’ın 2019’da ikinci kez başlatılması planlanan yeni bir belirleme özelliği hazırladığını da açıkladı. Dahası, CoinMarketCap’e göre, borsa şu anda pazarın en büyük 19. para birimi olan Tezos’a (XTZ) destek verdi.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.