Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,760.78
+118.55
Ethereum
$3,051.65
+9.53
Litecoin
$81.16
+3.56
DigitalCash
$28.59
+1.14
Monero
$116.75
-5.59
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.97
+0.24
Dogecoin
$0.15
-0

YoBit Yine Bir Kripto Parayı Pumplayacak

0 319

YoBit sözünün arkasında durmaya devam ediyor. 10 Ekim’deki Tweeti gündem yaratan borsa, pump yapacağı coinlere bir yenisi daha ekleyecek!

Geçtiğimiz günlerde rastgele seçtiği Putin Coin için pump yapan YoBit, yeni bir coin için anlık değeri artışı sunacak. Belirli zamanlarda seçilecek olan rastgele para pumplanarak yüksek seviyeye çıkarılacak.

Seçilen ilk para olan Putin %1400 değer kazanmıştı. 1-2 dakikalık süre içerisinde yapılan 1 BTC’lik alımlar coini zirveye çıkardı. Toplamda 10 BTC’lik işlemin sonucunda yapılan pumpla kısa süre içerisinde %200 değer kazanmıştı. Hedeflenen yeni rastgele kripto para için de aynı seviyeye çıkılabilir.

YoBit Hangi Kripto Parayı Pumplayacak?

Kripto para borsası YoBit’in hangi kripto parayı pumplayacağı merak konusu. Seçiminin tamamen rastgele yapıldığının biliniyor olmasıyla beraber, yeni kripto para hakkında bir bilgi yok. Rastgele tercih sonrasında pump işlemi aynı şekilde yapılmaya başlanacak.

Kısa süreli yüksek alımlar sayesinde bir kripto paranın değeri yükselecek. Mevcut değeri fazla olan kriptoların işlem hacminin büyük olması nedeniyle seçimde yer almaları söz konusu değil. Kısa sürede yüksek giriş sağlanarak yapılacak artırımda yeni kripto paralardan biri seçilebilir.

Pump için Geri Sayım Başladı

Yapılacak pump işlemlerine yönelik özel olarak oluşturulan sayaç geri sayıma başladı.

Putin Coin için alınan sonuçların rastgele seçilen yeni kripto para için de olup olmayacağı merak konusu. Kısa süreli olarak yüksek artış yaşanmasını sağlayan pump tecrübesiz yatırımcılar için kötü sonuçlara yol açabilir.

 

YoBit, her pump öncesinde belirli bir süre belirleyerek bu sürenin dolmasının ardından işleme başlıyor. Toplamda 30-40 dakika arasında tamamlanması beklenen pump işlemi için yeni kripto para açıklanacak.

Fırsatı değerlendirmek isteyen kullanıcılar, seçilen rastgele kriptoya hücum ederek fiyatların artmasında etkili olacaklar.

YoBit’e kayıt için linke Tıklayabilirisniz : YoBit

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip

etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.