Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,763.78
-2001.94
Ethereum
$3,171.77
-62.3
Litecoin
$84.11
-1.02
DigitalCash
$30.66
-0.76
Monero
$119.84
-2.86
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.83
-1.36
Dogecoin
$0.15
-0.01

TRON, 173 Günde 100 Milyon İşlem Gerçekleştirdi

0 613

TRON kurucusu Justin Sun, ağın 50’den fazla uygulamayı (dApps) desteklediğini ve kısa vadede 80 dApp’e ulaşma yolunda olduğunu söyledi.

Sun, bu ayın başlarında blockchain ağının sağladığı önemli bir dönüm noktasını takip ederek, 173 günde 100 milyon işlem gerçekleştirdi. Günlük ortalama 578 bin 34 işlem yapıldı.

TRON DApps’ın Kullanımı

Ağustos ayında, Ethereum’a dayalı tahmin piyasası platformu Gnosis.ph’in kurucusu Martin Koppelmann, akıllı bir sözleşme protokolünün büyüme hızını ölçmede referans olması gereken önemli bir istatistiğin, dApp’lerin kullanımı ve birbiriyle etkileşime giren dApp’lerin sayısı olduğunu söyledi.

Koppelmann, “Bizim önemsediğimiz sayılar merkeziyetçi uygulamaların kullanımı. Ve bir sonraki adım olarak, dikkat edilmesi gereken, birbirleriyle görünüşte etkileşime giren ve aynı platformda olmanın avantajını kullanan DAPP’lerdir. Yan etki olarak, sonuçta ETH’nin fiyatı, bu güvenilir, açık ve birbirine bağlı ortamda uygulamaların kullanımına yönelik talebin bir fonksiyonu olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Ethereum gibi TRON da akıllı bir sözleşme protokolüdür. Değeri, dApps ve aktif kullanıcıların ekosisteminden gelir. Buna karşılık, Ethereum’un en iyi üç dApp’ında ortalama 700 kullanıcı var; IDEX, ForkDelta ve My Crypto Heroes ise ağın en büyük üç dApp’ı.

Ethereum’un ardındaki küresel pazarda en değerli ikinci akıllı sözleşme protokolü olan EOS, protokolünde en fazla dApp kullanıcısına sahip. PRA CandyBox EOS Knights ve EOSBet, ortalama TRON ve Ethereum dApp kullanıcılarından daha fazla, ortalama olarak yaklaşık 5 bin kullanıcıya sahip.

DApp Kullanımında Ethereum Aşıldı

BitTorrent’in kuruluş tarafından devralınmasıyla muhtemel olarak, TRON ağının dApp kullanımı, son günlerde günlük kullanıcı sayısı ve dApp’ler açısından Ethereum’u aştı. EOS ve TRON, ekosistemde mümkün olduğu kadar çok sayıda dApp’i desteklemek amacıyla son birkaç ay içindeki gelişmelerinde ölçeklenebilirliğe daha fazla odaklandı.

TRON ekibi, “Bu hafta, birçok TRON’da DApp’lerin önemli bir artışını gördük. Yeni başlatılan TRON Karides Çiftliği ve Ant Farmer’ın DAU’ları, tüm DApps’lar arasında yeni kayıtlar yaptı. TRON Karides Çiftliği’nin 15 binlik bir DAU’su var ve önceki kayıt sayısını TRONBet’in oluşturduğu 2 bin aştı.” açıklaması yaptı.

TRON, 2018’in son çeyreğinde dApp ve dApp kullanıcılarının sayısında hızlı bir artış olduğunu gördü. Ancak, ana ağının yalnızca mayısta piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında, ağın şu andaki büyüme düzeyini sürdürüp sürdüremeyeceği belirsizliğini koruyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.