Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Tangem, SBI Grubundan 15 Milyon Dolar Finansman Sağladı

0 321

İsviçre merkezli kripto para “akıllı kart” cüzdan üreticisi Tangem, Japon finans devi SBI Grup’tan 15 milyon dolar tutarında finansman sağladığını açıkladı.

Tangem, ilk cüzdanını Haziran 2018’de çıkarmaya başladı. Şirket, varlıkları harcanabilir hale getirerek, şifreli para birimlerinin daha fazla benimsenmesini hedefliyor. Taşıma ve sadakat ortamlarında sıkça kullanılan geleneksel akıllı kartlara benzer bir yöntem kullanıyor.

Tangem’in açıklamasına göre, şirket, kripto akıllı kartlarını yaymak için yararlanmayı umduğu hedef iki endüstriyi bilişim ve sadakat oluşturacak. Şirket ayrıca, ilk madeni para teklifine (ICO) token dağıtımı, kimlik ve sahteciliği önleme ile ilgili olduğunu belirtti.

Basın bülteni ortak kurucusu Andrey Kurennykh, “2019’daki bu ek yatırımla, diğer sektörlerdeki ürün teklifimizi genişletebiliriz. Böylece blok zinciri varlıklarının fiziksel dağıtımı fikrini benimseyen şirketlere daha iyi destek sağlayabileceğiz.” dedi.

Yeni başlayan bir proje olsa da, Tangem, SBI için kripto para birimi alanında bir başka çıkış noktası oluşturuyor.

Şirket şu anda, Japonya’da kendi borsalarını açmadan ve blok zinciri araçlarında bankalarla çalışmadan endüstrinin çeşitli yönlerinde varlığını genişletmekle ilgileniyor.

SBI’nın özel şifreli iştiraki olan SBI Crypto Investment, Tangem’a sağlanan fonun ardından aynı varlıktan, geçen hafta açıklanmayan bir miktarı başka bir İsviçre cüzdanı girişimi olan Breadwinner AG’ye dönüştürdüğünü açıkladı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.