Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,610.99
-1732.24
Ethereum
$3,006.36
-74.66
Litecoin
$82.01
+3.21
DigitalCash
$28.07
+0.08
Monero
$115.17
-8.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.60
-0.64
Dogecoin
$0.14
-0.01

Sabit Değerli Kripto Para Kazandırmaya Mı Başlıyor?

0 410

Belirli bir endekse bağlı olarak değeri belirlenen sabit değerli kripto para kavramı ilk olarak Tether’le dijital dünyaya adım atmıştı.

Sabit değere sahip olan kripto paraların ardı arkasına piyasa sürülmesiyle beraber yatırımcı tercihlerinde değişimler mevcut. Tether’den sonra özellikle dikkat çeken PAX ve TrueUSD’nin yanı sıra Gemini Dollar da artan değeriyle ön planda.

Kripto para birimi Gemini’nin aynı adı taşıyan kripto para birimi Gemini Dollar gösterdiği yükselişle yatırım tercihleri arasına girdi. Sabit değerli kripto paralar kazandırmayı mı başladı? sorusunu akıllara getiren değişimler, 2018 sonuna kadar belirleyici olabilir.

Dolara endeksine sabitlenen kripto paralar değerleniyor

Dolar endeksine sabitlenen kripto paralar, yükselen değerleriyle beraber ön plana çıkmaya başladılar. Önümüzdeki aylar içerisinde sabit değere sahip olan yeni dijital paraların geliştirilebilmesi mümkün.

Yatırımcılar al-tut tercihlerinde değişkenlik seviyesi yüksek seviyelerde olmayan daha çok “garanti” kripto paralara yönelmeye başlamış durumdalar.

Uzmanlar tarafından değerlendirilen grafiklerde, sabit değere sahip olan kripto paralarda Tether’in bir öncü konumunda bulunduğu belirtiliyor. Tether’i takip eden diğer sabit değerli kripto paraların da düzenli ivmeler gösterebilmeleri gündemde.

Dolar endeksli kripto paralar, değerlerini uzun vadede aynı tutabilme özellikleriyle fark yaratıyorlar.

Sabit değerli kripto para, güven artışı yaşıyor

Gün içerisinde yaşanan değer kayıplarının yüksek risk arz ettiğini düşünen çok sayıda yatırımcı için yeni hedef sabit değerli kriptolar. Güven oyu artışının yükselmesiyle beraber daha çok kişi, endeksi belli olan paralara geçiş döneminde.

Değer seviyesi 0.13-0.20 seviyelerinde değişkenlik gösteren sabit endeksli kripto paralar için yükseliş döneminin ne kadar süreci belirsiz.

Artan ilgiyle beraber yatırımcı sayısındaki yükseliş, döngüyü artırmış durumda. Giderek artan ilginin devamlılığını korumasıyla değişim rüzgârları esebilir.

Henüz net olarak gidişatları belirlenmediğinden dolayı sabit değerli kripto paraları güvenli bulmayan yatırımcı sayısı da oldukça fazla.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.