Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,087.05
+1580.78
Ethereum
$3,053.11
+60.62
Litecoin
$80.40
+0.48
DigitalCash
$28.85
+1.09
Monero
$115.73
-0.9
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.91
+0.52
Dogecoin
$0.15
0

Ripple Yükselişini Sürdürüyor

0 414

Bitcoin fiyatının 6000 dolar altına inmesiyle birlikte Ripple’daki yükseliş dikkat çekiyor.

XRP’nin son olarak Ethereum’u geride bırakmış olması, ikinci sıraya yükselişini sağlamıştı. Bu noktada Bitcoin’den bağımsız olarak ilerleyiş göstermesi, güçlü bir çıkış ivmesinin göstergesi. Kripto para piyasalarında genel olarak kırmızı renklerin görüldüğü dönemde Ripple fiyatını yükseltmişti. Düşüş döneminde ETH’ye göre değerini korumayı başarmış olması en önemli etkendi. Altcoinler arasında zirveye oturmayı başaran Ripple, sahip olduğu değeri korumayı başarıyor.

Ripple farkı açıyor

Kripto para piyasalarında düşüşün tamamlanmasıyla birlikte, yükseliş hareketlilikleri ön plana çıkıyor. Ripple, sahip olduğu değerini artırmasıyla farkı açmış durumda. Ethereum’a göre daha ileri seviyeye ulaşmayı başarmış olmasıyla farkını ileri seviyeye taşıyor. XRP’nin 0.50 USD direnç noktasını son olarak kırmasıyla boğa piyasasına girdiği yorumları mevcut. Değer yükselişinin pozitif yönlü görülüyor olması, Ethereum ile arasında olan farkın artmasını sağlayabilir. Kripto paralar arasında yaşanan denge değişimleri belirgin farklılıkların oluşmasını tetiklemiş durumda. Ripple’ın hareketliliğini koruması durumunda altcoinlerin liderliğini uzun süreli olarak devam ettirebilmesi mümkün.

Ripple’ın işlem hacmi istikrarlı yükselişte

Ethereum dramatik şekilde düşüşüne devam ederken Ripple için aynı durum söz konusu değil. İşlem hacmini iyiden iyiye artırmış olmasıyla birlikte, kriptolar arasında ileri seviyeye ulaşması mümkün. Yaşadığı sert düşüşün ardından dönüşü şu ana kadar iyi seviyede ilerleyen Ripple, kullanan şirketler sayısı da artışta. Düzenli olarak artışın yaşanması, beraberinde getireceği etkiler sayesinde önemli kilometre taşlarından birini oluşturabilir. Ripple fiyatı 0.519 USD seviyesine ulaşmış durumda. 0.52 bandına göre yükselişini istikrarlı olarak devam ettirmesi önemli derecede fark oluşturmuş durumda. İşlem hacminin piyasalara olan etkisi de şu an için pozitif yönde devam ediyor. Ripple’ın boğa koşusu esnasında ulaşacağı fiyat 1 USD’yi geçebilir.

Güncel kripto para haberleri ve airdroplar için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.