Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$71,296.31
+2443.15
Ethereum
$3,577.56
+64.69
Litecoin
$94.86
+0.05
DigitalCash
$38.38
+1.12
Monero
$135.60
-2.73
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.65
+0.66
Dogecoin
$0.22
+0.03

Rakip Ripple ve Swift, Sınır Ötesi Ödemelerin Geleceğini Tartışacak

0 328

İki dişli rakip Ripple ve Swift, konferansta karşı karşıya geliyor. Silikon Vadisi’nin en değerli şirketlerinden biri olan Ripple Labs Inc. ile küresel ödeme altyapısı Swift, Almanya’nın Rust kentindeki 1TC Konferansı’nda tartışacak.

Ripple Küresel Bankacılık Başkanı Marjan Delatinne ve Swift Küresel Bankacılık Başkanı Wim Raymaekers, sınır ötesi ödemelerin geleceği konusunda karşı karşıya gelecek. Ripple ve Swift küresel bankacılık başkanları, açık sözlü figürler olarak biliniyor.

Etkinlik organizatörleri, birbirleriyle çatışma halinde olan iki uluslararası ödeme devinin aşağıdaki başlıkları tartışacağını doğruladı.

“Bankacılık sektöründe yeni kavram ve fikirlerin meydan okuduğu teknoloji, günlük hayatımızı nasıl etkileyecek? Kurulan bankacılık yapıları başa mı dönecek? Swift ve Ripple, küresel para transferlerin, diğer tüm yaklaşımların yerine geçeceğini öngörüyor. Gelecek neye benzeyecek?”

Şubat ayında gerçekleşecek tartışmayı, CEO ve kurumsal hazine yönetimi şirketi Bellin’in kurucusu Martin Bellin yönetecek.

Ripple, Swift’i Sollamak İstiyor

Ripple (XRP), uluslararası ödemelerde fiili bir ağ olarak Swift’in yerini alma çabalarını yoğunlaştırdı. Swift, günlük olarak trilyon dolarlık dolaşımın temelini oluştururken, son derece yavaş, pahalı ve verimsiz olarak görülüyor.

Öte yandan, Ripple, daha güvenli ve neredeyse ücretsiz sınır ötesi işlemleri mümkün kıldığını iddia ediyor. Şirketin yerel parası XRP’yi, fiat paraya dönüştürmek isteyen müşteriler için vekil olarak kullanıyor. Zaten PNC, American Express ve Standard Chartered dahil olmak üzere dünya çapında düzinelerce finansal kuruluşla ortaklık kurmuş durumda.

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple’ın, Swift’i havale piyasasından tamamen uzaklaştırmak ve uluslararası ödeme sektörüne hükmetmek istediğini belirterek, “Her gün yaptığımız şey, aslında Swift’i devralmak” sözlerini kaydediyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.