Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,757.17
+1322.72
Ethereum
$3,562.91
+63.14
Litecoin
$94.23
+0.71
DigitalCash
$38.31
+0.43
Monero
$135.08
-2.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.55
+0.79
Dogecoin
$0.22
+0.03

Binance CEO’su Zhao, Ripple İle Ortaklık Düşündüklerini Açıkladı

0 523

Dünyanın en büyük kripto değişimi Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao (CZ), uluslararası ödeme platformu xRapid’i kullanmak için Ripple (XRP) ile ortaklık kurmayı düşündüğünü açıkladı.

Changpeng Zhao, hayatında ilk kez bir canlı yayına katıldı. Periscope canlı yayınında kripto para gündemi ve Binance’nin geleceği hakkında açıklamalar yapan CZ, Ripple ile ortaklık sinyali de verdi. Ayrıca, kripto para yatırımcılarının sorularını da cevapladı.

CZ, Binance’in Ripple ile ortaklık kurmaya çalıştığını “açık bir şekilde dile getirdi. Yerel para birimi XRP, şu anda pazardaki en büyük altcoin. Zhao’nun açıklamalarına göre, Binance birkaç hafta içinde merkezsiz borsasını piyasaya sürmeyi planlıyor.

CZ açıklamasında, kripto endüstrisi büyümesinin zorunlu olarak, endüstrideki birçok kişi tarafından beklenen bir gelişme olan Bitcoin (BTC) Borsa Yatırım Fonlarının ortaya çıkmasını gerektirmediğini öne sürdü.

Binance CEO’su, ayrıca, daha fazla gerçek girişimci blok zinciri ve kripto uygulamalarını öne çıkardıkça sektörün daha da büyüyeceğini vurguladı.

“Ripple ile ortaklık öncelik değil”

Bununla birlikte, CZ, xRapid’in, şu anda kripto değişimi için bir öncelik olmadığını ve xRapid ile değişim için “şu anda hiçbir şey yapılmadığını” da ifade etti.

CZ, canlı yayındaki konuşmasında şunları kaydetti; “Şu anda daha fazla özellik başlatmaya odaklandık. Bu yüzden birkaç farklı partnerle çalışıyoruz. xRapid ile ilgili şu an başlayan veya devam eden hiçbir şey yok; ancak gelecekte kesinlikle onları bir ortak olarak eklemek isteyeceğiz.”

Mayıs 2018’de pilotluk yapan ve ekimde ticari olarak piyasaya sunulan Ripple’in xRapid ürünü, XRP’nin likiditesine dayanarak sınır ötesi ödemeleri hızlandırmak için tasarlanmış gerçek zamanlı bir çözüm platformudur.

Binance, 31 Ocak’ta ödeme operatörü Simplex ile olan ortaklığıyla kredi kartıyla kripto alımları için destek vermeye başladı. Yine 31 Ocak’ta, Japon finans devi SBI Holdings, Ripple’in 9 aylık mali raporunda sınır ötesi ödemeler için potansiyelini tanıdı.

Ripple, son 7 günde yüzde 5,5’ten az bir oranla düştü. Madeni para, 12 milyon dolar civarında piyasa kapitalizasyonu ile 0.292 dolardan işlem görüyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.