Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

Ripple 2018 Bitmeden 1 Dolar’ı Görecek mi

0 367

İlk kez coin piyasasına katıldığı dönemden itibaren büyük bir yankı uyandırmayı başaran Ripple, özellikle boğa yarışında kat ettiği ivmeyle kısa süre içerisinde popüler oldu. Boğa piyasasının sona ererek ağı piyasasının varlık göstermeye başladığı andan itibaren sert düşüşler yaşayan ve son zamanlarda tekrar çıkış yakalamayı başaran XRP için, finansal danışmanlık şirketi deVere Group’un CEO’su Nigel Green açıklamalarda bulundu. XRP’nin 2018 yılının sonuna gelmeden önce 1 dolar değere ulaşacağı öngörüsüyle Ripple için yatırım düşüncesinde olanları cesaretlendirdi. 2002 yılında Nigel Green tarafından kurulan deVere Group, Dubai merkezli olmasıyla beraber 100’ü aşkın ülkede müşteriye sahip. Toplam varlıklarının 10 milyar doları aştığı belirtildi.

Önemli ölçüde değer kazanan XRP, 0.25-0.27 USD değerinden işlem görüyorken Eylül ayında hızlı bir çıkış yakalayarak 0.85 USD seviyesine kadar geldi ve sonrasında 0.55-0.57 ortalama seviyesinde sabitlendi. Ripple’ın kısa sürelerde yakaladığı çıkışlarla beraber, kripto para borsasında aktifliğini artırması beklentisi çok sayıda yatırımcıyı etkileyecek bir durum olduğuna da değinen Nigel Green, genel kripto para borsası üzerine de değerlendirmelerde bulundu.

XRP Teknolojisi ve 1 Dolar Dengesi  

Nigel Green, kripto para piyasasının yılsonuna kadar yükselişe geçeceğine inancının tam olacağını belirtirken, bu dönem içerisinde en fazla ivmelenmenin XRP cephesinden geleceğine dair de beklentisini açıkça belirtti. Ripple’ın kendisini özgün kılan önemli özelliklerinin tamamı, teknolojisi ve bununla beraber problemleri çözmede ön plana çıkıyor olması XRP’nin kısa sürede yüksek çıkışlara açık olduğunun göstergesi olduğu şeklinde değerlendirildi.

XRP’nin sahip olduğu teknolojinin, çok sayıda işletmenin hem para hem de hızdan tasarruf elde edebilmesi olanağını beraberinde getirdiğini belirtti. Yüzlerce farklı kurumun aktif olarak Ripple teknolojisiyle çalıştıklarının biliniyor olması nedeniyle Nigel Green tarafından XRP’nin 1 Dolar seviyesine gelerek bir süre bu noktada kalacağı aktarıldı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.