Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,305.05
-237.11
Ethereum
$3,207.72
+16.58
Litecoin
$85.20
-1.08
DigitalCash
$31.61
-0.17
Monero
$122.63
-0.16
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.26
-0.13
Dogecoin
$0.16
-0

Ripple ETH’yi Geride Bıraktı

0 1.807

Kripto para piyasalarında roller değişmeye devam ediyor. Son verilere göre Ripple, Ethereum’u gerisinde bırakmayı başardı.

Bitcoin’de 6.000 seviyesinin altına düşüşle birlikte, Ripple bayrağı eline almış gözüküyor. 2 günlük düzenli değer kaybı yaşayan XRP buna rağmen listede yükselmeyi başardı. Piyasada yaşanan sarsıntının Ethereum’a çok daha fazla etki etmesi bu yükselişi kaçınılmaz kıldı. Değerini belirli noktaya kadar koruyan Ripple, yaklaşık %2 değer arttırmış durumda. Yaşanan değişimle birlikte şu an için XRP, altcoinler arasında zirveye yerleşmiş durumda. İşlem hacmi açısından sahip olduğu değerle birlikte ETH’den bayrağı devralan Ripple’ın geleceği için konuşmak için henüz erken.

Eylül ayı sonunda da yükselmişti

XRP, Eylül ayının son döneminde yakaladığı yüksek çıkışla daha önce ETH’yi gerisinde bırakmıştı. Ancak kısa süre sonrasında tekrar yerler değişerek 2.sıra Ethereum’a ait olmuştu. Geçmiş dönemlerde altcoin piyasası içerisinde tahtını daha sağlam şekilde koruyan kripto için aynı ortam yok. XRP, sıklıkla ikincilik bayrağını almaya başladı. Şu an için altcoinler arasında lider olan Ripple uzun süre bu sırayı koruyabilir. Ethereum’da mevcut olan değer kayıplarına eşlik eden işlem hacmi düşüşü kötüye gidişin göstergesi. ETH’den hala büyük bir çıkış gerçekleştirmesi beklense de bu çıkış bir türlü gerçekleşmiyor.

Bitcoin’den sonra gelen kripto kim olacak?

XRP ve ETH arasında ikincilik savaşının bir süre boyunca devam edeceği görülüyor. Piyasanın sarsıntılı döneminden sonra durumun netlik kazanmasıyla, Ripple’dan tahtını geri alması mümkün. Uzun vadeli dönemde durumlarının netleştiği görülecek. İşlem hacminde ve değerde daha iyi performans gösteren XRP yükselebilir. Tüm kripto paraların yükselmesini sağlayacak olan boğa koşusunda ikili arasındaki rekabet bitebilir. Bitcoin’i takip eden kripto paranın hangisi olacağı konusunda büyük bir merak söz konusu.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.