Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$71,296.31
+2443.15
Ethereum
$3,577.56
+64.69
Litecoin
$94.86
+0.05
DigitalCash
$38.38
+1.12
Monero
$135.60
-2.73
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.65
+0.66
Dogecoin
$0.22
+0.03

Ripple Brezilya ve Japonya Arasında İşlem Gerçekleştirecek

0 392

Ripple, finansal anlamda mevcut teknolojisini sınır ötesi işlemlere açmaya hazırlanıyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Brezilya ve Japonya’nın şirketin sisteminden yaralanacak ülkeler olduğu açıklandı. Sınır ötesi havale seçeneğiyle, yenilikçi finans anlayışını benimseyen XRP bu açıklamayla yükselişe geçti.

Sınır ötesi havale yeni bir soluk olabilir

Brezilya bankası Banco Bradesco ve Japonya’nın en büyük bankacılık gruplarından olan MUFG arasında işlem gerçekleştirilecek.

Ripple’ın finansal sektörde ileri seviyeye ulaştığının en önemli göstergesi bu işlem olacak. Paylaşılan bilgilere göre iki şirket arasında sınır ötesi havale için şimdiden anlaşmaz imzalanmış durumda.

Blockchain tabanlı olarak havale hizmeti gerçekleştiren firma konumunda Ripple yer alacak. İki bankacılık devinin buluşması sağlanacak olduğu gibi aynı zamanda kripto dünyasında da bir ilk yaşanacak. XRP sayesinde gerçekleştirilen havale işleminde, hız ve ucuzluk ön planda.

Ripple’ın kendine ait platformu RippleNet’in yüksek hızda banka birleşimlerini desteklemesine devam etmesi diğer hizmetler için kötü haber olabilir.

SWIFT ve benzeri platformların zaman içerisinde Ripple’ın gölgesinde kalabilme olasılığı mümkün. Kan kaybının yaşanmaya başlamış olması bunun en önemli göstergesi.

Ripple tabanlı havaleler artabilir

Brezilya ve Japonya arasında gerçekleştirilecek sınırötesi havale işleminin sonucu basın tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ripple tabanlı havalelerin artış göstermesine olanak sağlayabilecek özellikteki işlemin maliyeti merak konusu.

Tüm bu gelişmeler XRP için en önemli gelişim noktalarından biri haline gelebilir. Havale seçeneğinde platformun kullanılmaya devam etmesi durumunda fark yaratan sonuçları görülecek.

Zaman ve para kazancı açısından başarılı bir işlem seçeneğini beraberinde getiriyor olması en önemli nokta. Standart havaleye göre çok daha farklı seviyede olan işlemler XRP’nin elini güçlendiriyor.

Haberlerin hızlı yayılması, fiyatlara da etki etmiş durumda. Çok büyük bir gelişme olmasa da artış ivmesi gözle görülür seviyede.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.