Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,631.40
-952.32
Ethereum
$3,133.90
-40.35
Litecoin
$83.17
-1.67
DigitalCash
$30.29
-0.34
Monero
$118.85
-1.7
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.18
-0.66
Dogecoin
$0.15
-0

OKEx, Yeni Kripto Türevi Ürününü Piyasaya Sürdü

0 359

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Malta merkezli OKEx, yeni bir kripto türevi ürün piyasaya sürdü.

Yeni ürün, “Perpetual Swap” (Daimi Takas) olarak biliniyor. OKEx’in endeksine göre kullanıcıların BTC / USD’nin gelecekteki değeri hakkında spekülasyon yapılmasına izin veren sanal bir türev ürün olacak.

OKEx tarafından yapılan açıklamaya göre, serbest bırakma başına her bir swap kontratı Bitcoin (BTC) cinsinden 100 dolara eşdeğer olacak. Ayrıca, 1x ile 100x arasında değişen kaldıraç özelliklerine sahip olacak.

Kripto türev ürünler her ne kadar spekülasyona dayalı ürünler olarak karşımıza çıksa da, sık kullanımı Bitcoin talebini artırıyor. Bu sebeple, kripto piyasasına bir canlılık getirme olasılığı yüksek görünüyor. Üstelik kalıcı takasların “süresiz olarak konumlandırılabilmesi” anlamına gelecek şekilde herhangi bir bitiş sürelerine sahip olmadıkları bildiriliyor.

OKEx, günlük ticaret hacmi rakamlarına göre, dünyanın ikinci en büyük kripto para borsasıdır ve günlük 1 milyar doların üzerinde işlem hacmine sahiptir. Yeni kripto para türev ürünleri, geleneksel finansal firmalarının gündemlerinde ilk sıralarda yer alıyor. Dünyanın ikinci büyük borsası Nasdaq, gelecek yılın ilk yarısında Bitcoin başlatmayı planlıyor.

Bitcoin vadeli işlem hacimlerinin geçen yıl piyasaya sürüldükten sonra bu yıl büyümeye devam ettiği bildiriliyor. Chicago Ticaret Borsası (CME) raporuna göre, ekim ayında Bitcoin vadeli işlemlerin ortalama günlük işlem hacmi, üçüncü çeyrekte yüzde 41 oranında arttı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.