Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,052.77
-2311.25
Ethereum
$3,139.79
-114.27
Litecoin
$83.11
-4.36
DigitalCash
$29.93
-1.78
Monero
$118.43
-2.13
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-1.82
Dogecoin
$0.15
-0.01

OKex, Binance’in Liderliğini Kaptı!

0 509

Dünyanın en ünlü kripto para borsası konumunda bulunan Binance, çoğunlukla günlük işlem hacminin yüksekliğiyle anılıyordu. Ancak durum değişti. Okex Binance borsasının liderliğini kaptı.

Gerçekleştirilen günlük işlem hacminin diğer borsalara göre çok daha yüksek olması fark yaratan en önemli özelliği olarak biliniyor.

Geçen ay boyunca dünyanın işlem hacmi bakımından lider kripto para borsası Binance olmuştu. İşlemlerini aktif olarak sürdüren Binance, toplamda 1 milyar doları bulan günlük işleme sahipti.

Ekim ayı boyunca aynı seviyesini korumayı başaran borsa, son zamanlarda denge değişimlerinden nasibini aldı. Standart işlem hacminin dışına çıkmaya başlamasıyla birlikte liderliği OKex’e kaptırdı.

Binance işlem hacminde %50 düşüş

Günlük işlem hacminde yaşanan %50 oranındaki düşüşle birlikte, tahtını farklı bir borsaya kaptırdı. Günlük 1 milyar dolar seviyesinde kripto para hacmine sahip olan Binance’ın hacmi 490 milyon dolara geriledi.

İşlem hacmi açısından yaşanan büyük düşüş, OKex’i liderlik konumuna sokmayı başardı. Dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda uzun sürenin ardından ilk kez yeni bir lider bulundu.

Binance listenin ikinci sırasına geriliyor olmasıyla beraber Huobide de yaşanan hareketlilik üçüncülüğü almasına olanak sağladı.

Yaşanan düşüşün sebebinin, traderların farklı borsaları deneme hedefiyle oluştuğuna dair çok sayıda ortak görüş bulunuyor. Yakın zamanda Binance’ın farklı ülke pazarlarına girmesiyle beraber hacmini artıracağı düşünülüyordu.

CEO rakamlardan memnun

Binance’ın günlük işlem hacmi düşüşünü sürdürüyor olsa da şirketin CEO’su Changpeng Zhao durumdan memnun.

Kar oranlarının beklenen seviyeyi koruduğunu dile getiriyor olmasıyla beraber, yaşanan düşüşün bu açıdan etkiye sahip olmadığını paylaştı.

Uzun süredir yüksek işlem hacmini elinde bulundurduklarını söyleyen Changpeng Zhao, yeni pazarlara umut vaat edici olarak bakıyor.

Karlılık oranlarının yükselmesini sağlayacak olan yeni pazarlara girme planlarını, tam anlamıyla gerçekleştirmek için az bir süre kaldığını da belirtiyor.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.