Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

Monero, Hard Fork’a Giriyor!

0 447

Konsepti gizlilik üzerine olan Monero (XMR), önemli bir güncelleme için Hard Fork’a giriyor.

Blockchain teknolojisiyle doğrudan ilişkili bir kavram olmasıyla beraber, yazılımdaki açıkları kapatma geliştirmeleri olarak açıklanabilir. Monero’da mevcut olan düzenlemeler için Hard Fork dönemi başlangıcı yapılacak.

Önemli güncellemelerle beraber Monero’da işlem boyutu azaltılacak. Kripto paranın hızlanmasına yönelik olarak sunulan geliştirmenin fark yaratması beklentisi mevcut.

Monero için PoW madencilik sistemi de bir süredir bekleniyordu. Hard Fork ile ASIC cihazlara karşı direncin artırılması önemli yeniliklerden biri.

1685555 numaralı blok üzerinden yapılacak olan Hard Fork, Monero’nun geleceği için kaçınılmaz durumlardan biri olarak tanımlanıyor.

Monero piyasa fiyatı etkilenebilir

Hard Fork genellikle piyasada fiyat düşüşünü beraberinde getiriyor. Monero’nun yapılacak olan güncelleme süresi boyunca nasıl etkileneceği merak konusu.

105 USD seviyesinden işlem gören kripto para için değişimin çok esnek olması beklenmiyor. Ancak satışların düşmesi nedeniyle piyasa hacmi açısından değer kaybı yaşayabilmesi muhtemel.

Gizliliği hedef alan kripto para Monero, zirve seviyesinden daha düşük konumda bulunuyor. Son 3 aylık süre içerisinde 90 ve 135 dolar arasında el değiştirdiği görülmüştü.

Monero için yapılan Hard Fork sonrasında yatırımcıların ilgisinde düşüş yaşanması beklentiler arasında değil. Geliştirmeye yönelik olarak yapılacak olan değişimler pozitif açıdan etki edebilir.

Monero Hard Fork sonrası yükselir mi?

Her kripto para Hard Fork’a farklı bir tepki veriyor. XMR için mevcut olan özelliklerin korunarak üzerine ekstra özelliklerin geliştirilmesi sayesinde ilgi artışı yaşanabilir.

Piyasanın en değerlileri arasında 10.sırada yer alıyor olmasıyla beraber yüksek işlem hacmine de sahip. Fiyatının negatif yönlü etkilenmesinin önüne bu sayede geçmesi muhtemel.

XMR için yatırımcıların güvenoyu her zaman yüksek seviyede. Zirve fiyatından uzaklarda olsa da, ayı piyasasıyla birlikte yenilenmiş hali tekrar zirve yapabilir.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.