Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,132.57
-498.71
Ethereum
$3,066.38
-36.87
Litecoin
$82.63
+1.21
DigitalCash
$29.97
+0.44
Monero
$118.62
+1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.38
-0.02
Dogecoin
$0.16
0

Mark Yusko, Bitcoin İçin Önemli Bir İddia Ortaya Attı!

0 312

Ünlü yatırımcılar arasında yer alan Mark Yusko tarafından Bitcoin’e yönelik olarak çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Yusko, Bitcoin’in değerinin 400.000 dolara kadar yükseleceğini öne sürdü. Morgan Creek Capital Management’ın kurucu ismi eninde sonunda gerçek değerini bulacağını belirtti.

Bitcoin için en çarpıcı fiyat değerlendirmesinden biri olarak kabul ediliyor olmakla beraber, 1.000.000 dolardan sonraki en çılgınca rakam.

Toplamda 3.7 milyar dolar değerinde varlık yönetimindeki Mark Yusko, 2011 yılında piyasaya giriş yapmıştı. Bitcoin’le erken dönemlerde tanışıyor olmasıyla beraber, gelecekte neleri değiştirebileceğine dair öngörüye sahip.

“Kripto paralar için arz talep dengeleri değişecek.”

Bankacılık işlemleri başta olmak üzere kripto paraların arz talep dengelerinin değişeceği Mark Yusko’nun iddialarından biri.

Teknolojinin en önemli dönüşümleri arasında Bitcoin’in sahip olduğu değerin övgüyü hak ettiğine vurgu yapıyor. Aynı zamanda büyük bankacıların ve finansçıların teknolojiye karşı çıkmalarına şaşırmadığını da belirtmiş durumda.

Yusko, Bitcoin ve Blockchain’in dünyanın ekonomik anlamda değişmesinde etkili olacağı konusunda ısrarlı. Yaptığı açıklamalarda Bitcoin’e yönelik olarak övücü açıklamalarda bulunuyor olmasıyla geleceğe dair de değişimleri değerlendiriyor.

Kripto paralarda şu anki arz talep dengesinin az olmasından kaynaklı fiyat düşüşlerin mutlaka son bulacağını da sözlerine ekliyor.

Mark Yusko tarafından ortaya atılan iddia gerçek olabilir mi?

Yüksek değere sahip varlık fonu yöneticisi ve yatırımcı Mark Yusko’nun iddiaları gerçekleşebilir. Çok sayıda yatırımcı tarafından Bitcoin hala gerçek potansiyeline ulaşmış değil.

Ünlü isimler tarafından yapılan açıklamaların odak noktasında fiyat yükselişleri bulunuyor.

Şu sıralar 6400 dolar seviyede el değiştiren Bitcoin için, gelecek 5 yıl çok önemli. Yaşanabilecek ilerleyişler ve düşüşlerle birlikte fiyatların yeniden şekillenebilmesi söz konusu.

Gerçek değerine ne kadar seviyede ulaşacağının bilinmesi henüz söz konusu değil. Bazı uzmanlara göre Bitcoin hale değişim sürecinde.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.