Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,752.72
+384.85
Ethereum
$3,232.81
+40.04
Litecoin
$84.93
-0.85
DigitalCash
$31.47
+0.04
Monero
$122.44
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.19
-0.13
Dogecoin
$0.16
0

Kripto Para Borsası Coinbase Kan Kaybediyor

0 239

Kripto para borsaları arasında rekabet ederken bazı borsalarda kan kaybı yaşanıyor. Coinbase, bu noktada en çok ön plana çıkan isimlerden biri.

Amerika merkezli borsa düzenli olarak müşteri kaybetmeye devam ediyor. Bir dönem yakaladığı çıkışla beraber çok sayıda kişiye hizmet veren borsa düşüşte. 2017 yılının ikinci çeyreğinden itibaren %80 seviyesinde azalma mevcut.

Coinbase için yaşanan müşteri kaybının temelinde yatan unsur ilgi azalışı. Dünyanın önde gelen kripto borsalarından olarak gösterilen şirket, piyasanın etkilerinden kaçamadı. Al-sat yapan aktif kullanıcılarının çoğunluk kısmı ABD’den.

Yaşanan düşüşün Bitcoin fiyatlarındaki düşüşle doğru orantılı olduğu düşünülüyor. Ancak Coinbase yetkilileri tarafından konu üzerine herhangi bir yorum yok.

Coinbase En Çok Zarar Yaşayan Kripto Para Borsalarında Liste Başı Olabilir

Verilerin araştırılması sonucunda, Coinbase’in ciddi rakamlarda düşüş yaşadığı ön plana çıkıyor.

Henüz çökme aşamasına gelmemiş olsa da aktif kullanıcı sayısındaki bariz düşüş sonun başlangıcı olabilir. Zarar gören borsalar arasında önemli isimlerin yer alıyor olması piyasanın genel durumunun özeti niteliğinde.

Gelecek dönemlerde yaşanacak Bitcoin fiyat yükselişleri sayesinde Coinbase tekrar toparlanabilir. Önemli kripto para borsaları arasında yer alıyor olmasıyla tüm dünyadan kullanıcılara sahip.

En çok kan kaybı yaşanan borsalar arasında listenin baş sıralarında bulunduğu su götürmez gerçeklerden biri. Coinbase cephesinden herhangi bir açıklama olmasa da veriler gidişatın göstergesi.

Coinbase Yeni Adımlar Atabilir

Coinbase, aktif müşterilerine sunduğu hizmetlerle birlikte geniş çaplı bir platform. Diğer kripto para borsalarından ayrılan özelliklerinin tamamı oldukça özel.

Yaşanan müşteri kayıplarının giderilmesi için yeni geliştirmelerin yapılması söz konusu. Marjin işlem geliştirmeleri ve yüksek kripto para tutmaya olanak sağlama gibi özellikleriyle yeniden çıkış yaşayabilir.

Dünyanın en önemli borsalarından olmasıyla beraber eski günlerine dönüp dönmeyeceğiyse merak konusu.

 

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.