Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,392.06
-2559
Ethereum
$3,002.69
-87.58
Litecoin
$80.06
+0.9
DigitalCash
$28.09
+0.07
Monero
$118.12
-5.79
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.68
-0.64
Dogecoin
$0.15
-0.01

Wall Street Destekli Firmadan Ethereum Hamlesi

0 564

Ethereum hakkında çıkan dedikodular gerçeklik kazanıyor! Yatırımcılar tarafından beklenen Ethereum vadeli işlemlerini ErisX gerçekleştirecek.

ErisX projesi Amerika’nın önde gelen borsalarından olan Chicago Board Options Exchange ve TD Ameritrade’nın yanı sıra ismini gizli tutan yatırım firmaları tarafından da destek aldı. Ethereum’la birlikte; Bitcoin, Litecoin ve Bitcoin Cash için vadeli işlemlerin gerçekleştirilmesine yönelik olarak planlar hazır.

Thomas Chippas tarafından projenin geliştiriciliği üstlenirken, yatırımcılar tarafından da beklentilere yanıt verilmiş oldu. Chicago Board Options Exchange ve CME Group tarafından Bitcoin vadeli işlemlerinin başlatılmasından sonraki dönemde Ethereum vadeli işlemlerinin başlatılması beklenmişti.

Bir süredir beklenen Ethereum vadeli işlemlerini ErisX’in başlatacak olması, beklentileri gerçeğe dönüştürecek. Sadece Ethereum ile sınırlı kalmayacak olan vadeli işlemlerde çok sayıda yatırımcının aktif olarak varlık göstermesi beklentisi mevcut.

Ayı Piyasasına Rağmen Kripto Para Borsasının Geliştiği Vurgusu

Kripto para borsasında uzun süredir varlığını sürdüren ayı piyasasına rağmen borsanın geliştiğine dair uzman yorumları yapıldı. Ethereum’un vadeli işlemlerle beraber etkinliğini artırabileceğine dair en önemli detaylardan biri oldu.

ErisX ve benzeri girişimlerin büyük firmalar tarafından destek almaya başlamış olması, diğer kripto para birimlerini akıllara getirdi. Uzun süreli dönemde, altcoinlerin çoğunluğunun vadeli işlemlere açık olup olmayacağı hakkında henüz net bilgi yok.

Wall Street destekli firmalar, kripto para girişimlerinin katlanarak büyüyeceğine dair görüşlere sahip. Daha fazla firmanın kripto para piyasasına giriş yapması beklenirken, özellikle Ethereum cephesinde sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Ethereum Hamlesi Başarılı Sonuçlanacak mı?

Ethereum’a olan güvenin göz önünde bulundurulmasıyla birlikte, Wall Street destekli bir firmanın katılımıyla tüm işlemlerde başarılı sonuçlar elde edilebilir.

Wall Street destekli firmadan gelen Ethereum hamlesinin sonuçları orta vadeli süre içerisinde daha da belirgin seviyede görülecek.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.