Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,909.51
-760.4
Ethereum
$3,055.66
-56.95
Litecoin
$82.81
+1.62
DigitalCash
$29.94
+0.2
Monero
$118.06
-1.61
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.32
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Samsung, Galaxy Akıllı Telefon Modelleri de Ethereum’u Destekleyecek.

0 618

Samsung, yerel bir rapora göre, kripto ve blok zinciri desteğini Galaxy telefon serisine genişletmeyi planlıyor.

Business Korea’dan bir makalede, Samsung Electronics’in Kablosuz İşletme Bölümünde Ürün Strateji Ekibi’nin kıdemli müdürü olan Chae Won-cheol şunları söyledi:

Blockchain işlevlerini destekleyen Galaxy modellerinin sayısını yavaş yavaş genişleterek yeni deneyimlerin önündeki engelleri azaltacağız. Hizmet hedef ülkelerimizi Kore, ABD ve Kanada’dan sonra da genişleteceğiz dedi.

Mart ayına kadar, Kore merkezli dev, bozuk para cüzdanı ve Samsung Blockchain Cüzdan ile donatılmış Galaxy S10’u, kripto paraları, halka açık ve özel anahtarları saklamak için piyasaya sürdü. İlk olarak Şubat ayında ilan edildiği üzere, cihazın bilhassa blokchain özellikli mobil servisler için yapılmış güvenli bir özel anahtar deposuna sahip olacağı da ortaya çıktı .

Özellikle, yayın öncesi erken görüntülerde görünen Bitcoin logosuna rağmen, cüzdan şu anda yalnızca eter ve Ethereum tabanlı ERC-20 belirteçlerini destekliyor. Ancak, Bitcoin’in başlangıçta görüntülerde sunulduğu gerçeği göz önüne alındığında, bir numaralı kripto para biriminin desteğinin sonunda bir aşamada ortaya çıkabileceği düşünülmektedir.

Kripto dünyasında bir kargaşaya neden olarak, blok zincirin kullanımının onu benimseme yol açabileceği spekülasyonu vardı. Bu son raporla birlikte, teknoloji şirketinin bunu başarmak için daha fazla adım attığı görülüyor.

Won-cheol, kripto ve blok zinciri işlevlerini içermek üzere Galaxy model yelpazesinin genişlemesinin yanı sıra, şirketin “telekom operatörleri ile ortaklık kurarak blok zinciri temelli tanımlama ve yerel para birimleri” sayesinde güvenlik ve rahatlığı artırmaya istekli olduğunu belirtti.

SK Telecom ve Korean Telecom ile görüşmeler sürdüğü düşünülüyor.

Kripto endüstrisine dallanan diğer telefon şirketleri arasında Exodus 1 akıllı telefonu ve Sirin Labs ‘Finney ile HTC bulunuyor. Şu anda etrafta çok az rekabet olması nedeniyle Samsung’un Galaxy serisinin daha fazlasını dahil etme hamlesi onu evlat edinme yarışının önüne itmeye yardımcı olabilir.

Samsung Kendi Blockchain Oluşturmak için?

Bu, elbette, Samsung’un blok zinciri sektörüne ilk girişimi değil.

Geçen yıl, teknoloji devinin bir yan kuruluşu olan Samsung SDS, tedarik zinciri çözümleri için blok zinciridüşündüğünü açıkladı. Ancak, daha yakın bir zamanda, Orta postadan, teknoloji şirketinin Ethereum’a dayanan kendi kamu-özel blok zinciri ana ağını geliştirdiği ortaya çıktı . Bu aynı zamanda 2020’de belki kendi jetonunu (Samsung Coin) yaratmasına neden olabilir.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.