Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,856.05
+3012.82
Ethereum
$3,100.23
+88.09
Litecoin
$80.89
-1.01
DigitalCash
$29.65
+1.36
Monero
$119.00
+3.18
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.09
+0.42
Dogecoin
$0.15
+0.01

Ethereum Vakfı, VDF’ler için 15 Milyon Dolarlık Yatırım İddiasını Yalanladı

0 595

Ethereum Vakfı, pay ispatı (Proof of Stake – PoS) ağına geçişinde kullanılmak üzere Doğrulanabilir Gecikme İşlevi’nin (VDF) geliştirilmesi için 15 milyon dolar harcayacaklarını iddialarını yalanladı.

Ethereum Vakfı’nın, PoS tabanlı bir sistemin gelecekteki faydalarını göz önüne alarak, teknolojiyi geliştirmek için 15 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı düşündüğü iddia edilmişti.

Vakıf araştırmacısı Justin Drake, bu iddialar üzerine şu açıklamayı yaptı: “Ethereum Vakfı, 15 milyon dolar harcamak istemiyor. Fonları 50/50 ile Filecoin veya diğer finansal ortaklarla bölmek istiyoruz.”

VDF’ler, manipülasyon stratejilerine veya saldırılara karşı rastgele değerlerin üretilmesine dayanan ve herhangi bir sistemi korumaya yarayan bir teknoloji türüdür.

PoS konsensüs algoritması kullanan bir blockchain bağlamında VDF gibi bir işlev, manipülatif girişimleri engelleyebilir. Bir ağ katılımcısının hangi liderlerin ve onaylayıcıların protokol aracılığıyla seçileceğini rastgele etkileme veya tahmin etme ihtimalini engellemek için kullanılabilir.

PoS’a geçişin, “Serenity” olarak bilinen Ethereum ağının ya da platformun yol haritasındaki dört aşamalı seride sonuncusu olacak olan Ethereum 2.0’ın son güncellemesiyle tamamlanması bekleniyor.

PoS ve bir dizi teknik güncelleme ile Serenity’nin; ölçeklenebilirlik, maden merkezileştirme, ekonomik kesinlik ve güvenlik gibi temel soruları ele alması bekleniyor.

Bu ayın başlarında Ethereum, ağın Serenity’e geçişinin ilk fazını başlattı. Kurucu ortaklardan Vitalik Buterin’in önerdiği ve vakıf tarafından geliştirilen karma fikir birliği modeli üzerinde duruluyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.