Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

ETH Yatırımcıları, ASIC Dirençli ProgPoW Eklentisini Destekledi

0 425

Ethereum (ETH) İş İspatı (Proof Of Work – PoW) algoritmasında ProgPoW eklentisi uygulanmasına yönelik çevrimiçi oylama, lehte bir çoğunluğu gösteriyor.

Sonuçlar, 15 Şubat tarihinde özel oylama portalında yayınlandı. ProgPoW, Ethereum’un şu anki PoW algoritması olan ETHhash’ın yerine geçecek, uygulamaya özgü entegre devre (ASIC) dirençli bir PoW algoritmasıdır.

ETH geliştiricileri, algoritmayı ASIC dirençli olarak tanımlayarak, ASIC kullanan madenciliğin grafik işlem birimleri (GPU’lar) gibi genel donanımları kullanmaya göre verimlilik avantajını ortadan kaldıracağı anlamına geliyor.

Oylamaya göre, yüzde 76’dan fazla katılımcı (628.000 ETH, 76 milyon dolara eşdeğer) algoritmanın uygulanmasını isterken, yüzde 23’ten fazlası (191.000 ETH’ye karşılık 23 milyon dolara eşit) karşı oy kullandı.

“Forum Yorumlarından Daha Meşru”

Oylama portalı, ProgPoW ile ilgili karardan “ETH token sahiplerinin finansal ve ekonomik olarak etkilenecek insanlar arasında” olduğunu belirtti. Bu nedenle web sitesi, ETH sahiplerinin oylarını ifade etmelerine izin vermenin, “çevrimiçi forumlarda isimsiz yorumlardan daha meşru bir ifade biçimi” olduğunu belirtiyor.

Seçim sonuçları bağlayıcı olmayacak ve oylamaya son verilmesi için hiçbir zaman belirtilmedi. İlk olarak, algoritmanın ocak ayının başında uygulanması konusunda bir fikir birliğine varıldıktan sonra geliştiriciler fikrini değiştirdi. Algoritmayı mevcut ayın başında üçüncü bir tarafça denetlenene kadar kararı ertelediler.

ProgPoW, daha önce bir Ethereum kod katılımcısı tarafından Ethereum geliştiricilerin ASIC’leri benimsemesi gerektiğini öne sürdü. Bazı topluluk üyeleri algoritmanın daha önce ASIC’e dirençli olduğunu kanıtladı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.