Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,923.52
+1182.56
Ethereum
$3,053.86
+10.64
Litecoin
$81.16
+0.95
DigitalCash
$29.64
+0.86
Monero
$117.34
+2.66
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.09
+0.22
Dogecoin
$0.16
+0.01

Eski Google CEO’su ETH Hakkında Açıklama Yaptı

0 478

Google’de CEO görevini başarıyla sürdürmesinin ardından görevden ayrılan milyarder Eric Schmidt, ETH’ye övgü dolu sözler söyledi. Ethereum platformunun sahip olduğu potansiyelin son derece yüksek olduğuna değindi. Sunduğu benzersiz olanağa rağmen hak ettiği değeri bir türlü göremediğinin üzerinde durdu. Dev şirket Google’ın eski CEO’su Eric Schmidt, Eylül ayındaki özel etkinlikte Ethereum‘un teknik açıdan küçümsendiğini dile getirdi.

Eric Schmidt Ethereum’a İnanıyor

Blockchain teknolojisinin abartılıp abartılmadığına yönelik olarak sorulan soruda, kamu boyutunda abartıldığını söyledi. Ancak teknik açıdan hak ettiği seviyede bulunduğunu belirtti. Google’ın eski CEO’su Ethereum’un sahip olduğu potansiyeline en çok inanan isimlerden biri konumunda yer alıyor. Ethereum’un sahip olduğu kabiliyetin son derece fark yarattığı üzerinde duran eski CEO, küresel senkronizasyon sağlanabileceğini söylüyor. Bunun gerçekleşmesinin ardından ise platformun durdurulamaz yükselişinin başlayacağının altını çiziyor. Blockchain konferansında konuşan Google’ın kurucularından Sergey Brin de deneme amaçlı Ethereum madenciliği yaptığını resmen açıklamıştı. Google’ın şu anki CEO’su Sundar Pichai de bu haftanın başlarında oğlunun evdeki bilgisayarında Ethereum madenciliği yaptığını dile getirmişti. Google ve ETH platformu arasında mevcut olan ilişki, bu nedenle kuvvetli bağlara dayanıyor. Şirkette çalışan veya çalışmış önemli isimler platforma Eric Schmidt gibi inanan isimler.

Ethereum Çıkışa Geçebilir

Günümüzde önemli isimler tarafından sıklıkla başarılı bir platform olduğunun dile getiriliyor olmasıyla, ETH çıkışa geçebilir. Fiyat seviyesinin sürekli olarak dalgalanmasının aşılması ve küresel çapta kullanımının artması durumunda değer kazanması muhtemel. Önemli isimler tarafından övgüyle bahsedilen en önemli platformlardan birisi olmasıyla beraber, sunduğu işlevsel özellikleri ön planda. Geleceğin teknolojisi olarak tanımlanan Ethereum hakkında aynı görüşte olmayanların da aynı safta birleşmesi önemli bir gelişme. Eric Schmidt tarafından üzerinde durulan küresel senkronizasyonun sağlanması, gözle görülür değişimlerin yaşanmasını sağlayabilir.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.