Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

CoinEx Borsası Tokeni CET, Kendi CET Chain’ini Duyurdu

0 359

İngiltere merkezli kripto para borsası CoinEx, merkezi olmayan ticarete adanmış bir halka açık zinciri başlatıyor. CoinEx Chain ana ağı piyasaya sürüldükten sonra CET, CoinEx Chain’e taşınacak.

CoinEx’ten tarafından 22 Mart’ta yapılan duyuruda, Aralık 2017’de kurulan borsanın küresel ve profesyonel bir dijital para değişimi servis sağlayıcısına yöneldiği belirtildi. Borsa, dünya çapındaki kullanıcılarına son derece güvenli, istikrarlı ve verimli bir dijital para değişimi sunmak için çaba sarf ettiğini ifade etti.

Duyuru, şöyle devam etti; “Geçtiğimiz 15 ay boyunca ekibimiz ürünleri daha iyi performans ve hizmetler için mükemmelleştiriyor. Kaliteli blok zinciri projelerini bulmaya çalışıyoruz. Ayrıca, CoinEx’te CoinEx değişim platformu “CoinEx Token (CET)” tabanlı resmi katma değerli hizmetler ve ayrıcalıklar programı tanıtıldı.”

Duyuruda, dijital para dünyasının sürekli değiştiği; hızlı endüstri gelişimi ve merkezi barındırma nedeniyle varlık güvensizliği ortaya çıktığı kaydedildi. Pozisyon ve ticaret veri şeffaflığı eksikliği, uzun süreli belirteç verme ve listeleme prosedürleri, düzenleme baskısı nedeniyle temel “merkezi borsaların” dezavantajlarının ortaya çıktığı da vurgulandı.

Açıklama, şöyle devam etti; “Bununla birlikte sorunların çoğu ‘merkezi olmayan bir takas’ ile güzel bir şekilde çözülebilir. Merkezi borsalar için, merkezi olmayan borsalar iyi bir tamamlayıcıdır ve sadece ikisi bir arada bulundukları zaman birlikte endüstri gelişimini artırabilirler.

Bu sorunların üstesinden gelmek ve küresel kullanıcılara hizmet etme taahhüdümüzü sürdürmek için CoinEx, merkezi olmayan ticarete adanmış bir halka açık zinciri başlatıyor: CoinEx Chain (www.coinex.org). CoinEx Chain merkezli merkezi olmayan değişimi CoinEx DEX gelecekte çevrimiçi olacak.

CoinEx Chain ana ağı piyasaya sürüldükten sonra, CET, CoinEx Chain’e taşınacak ve ana net yerleşik token ve ayrıca ticaret gazı olarak kullanılacak.

CoinEx Chain Nedir?

CoinEx Chain, profesyonel ve deneyimli bir blockchain Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen, merkezi olmayan bir değişim için oluşturulmuş halka açık bir zincirdir. Kabul edilen POS konsensüs mekanizması, saniyeler içinde işlem onayı sağlar ve saniyede 10 binden fazla işlem kapasitesini destekler. İleriye bakacak olursak, CoinEx Chain, yan zincirler yoluyla daha çeşitlendirilmiş özelliklere sahip akıllı sözleşmeleri destekleyebilecek ve ana zincir zincirlerine çapraz zincirler üzerinden bağlanabilecek. CoinEx Chain, tamamen açık ve merkezi olmayan bir ekosistem kurmayı ve daha iyi bir kamu zinciri olmayı hedefliyor.

CoinEx Chain’de Öne Çıkanlar

  • Kendi özel anahtarlarınızın kontrolü; varlık güvenliği %100 garantili,
  • Saniyeler içinde oluşturulan bloklar ve işlemler anında onaylanır,
  • Tam veri şeffaflığıyla zincirdeki varlıklar, siparişler,
  • İzinsiz tek tuşla token verilmesi,
  • Yüksek performanslı işlem ve oldukça düşük işlem ücretleri,
  • Mükemmel kullanıcı deneyimi olan çok platformlu müşteriler,
  • Profesyonel blockchain Ar-Ge ekibi; tamamen açık kaynak kodu.

CoinEx Chain web sitesini ziyaret edip CoinEx Chain geliştirme konusunda düzenli güncellemeler almak için e-posta yoluyla abone olabilirsiniz. Ayrıca halka açık bir zincir ekosistemi oluşturmak için platforma katılabilirsiniz.

CoinEx borsasına üye olmak için tıklayın!

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.