Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

Coinbase Etkisi Ripple’ı Yükseltti!

0 341

Kripto para borsalarında dengeler değişmeye devam ediyor. Coinbase etkisi ile artan Ripple, Ethereum’u geride bırakmış olmasıyla yerini korumakta ısrarcı.

Coinbase Custody’nin XRP’yi resmi olarak platforma eklemesiyle fiyatlarda istikrarlı yükseliş devam ediyor. Yaşanan değişimlerle birlikte Ethereum’u ardında bırakmayı başaran dijital para, ilerleyişini sürdürmekte.

İlk olarak Ekim ayında durulan ortaklık, 1 ayın ardından etkilerini göstermeye başlamış durumda.

Kurumsal yatırımcılar hedefleniyor

Coinbase Custody tarafından özel olarak yapılan geliştirmelerle XRP resmi birim konumunda yer aldı. Coinbase’in uygulaması olarak hayata geçirilen hizmet için en az 10 milyon USD kripto para varlığı gerekiyor. Müşteri olarak kabul edilmek isteyenler, ayrıca inceleme aşamasından da geçirilecekler.

Coinbase tarafından yapılan paylaşıma göre 37 farklı varlık Custody ürünlerine eklenecek. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan gündemde olan seçeneklerin ise herhangi bir ortak noktası yok.

Yeni kripto paraları listelemede aceleci davranmayan Coinbase, bu alanda fark yaratma hedefine sahip. Yaşanan XRP gelişmesiyle birlikte dijital varlığın fiyatında yükseliş devam edebilir.

Yüzde 10’un üzerinde artış

Custody için resmen duyurulan XRP’nin artışı çok dikkat çekici konuma gelmiş durumda. Mevcut değerinin üzerine yüzde 10 eklemeyi başaran varlık, işlem hacmini de arttırdı.

İlk olarak Coinbase platformunda al-sat için listeleneceğine dair haberler yükselmesini sağlamıştı. Sonrasında Custody’de yer almasıyla beraber yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Coinbase Custody’nin aktif olarak listelediği dijital varlıklar şu şekilde:

  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Ethereum
  • Litecoin
  • Ethereum Classic
  • Ox Basic
  • Attention Token
  • OmiseGo
  • XRP

Listeye en son dahil olan isim XRP’nin yaşadığı değer artışı direkt olarak Coinbase ile alakalı görülüyor. Kullanımının genişlemesi durumunda mevcut değerinin üzerine çıkabilmesi de mümkün.

Değer artışını takip eden işlem hacmi artışı da pozitif göstergelerden biri olarak değerlendiriliyor.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.