Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$71,296.31
+2443.15
Ethereum
$3,577.56
+64.69
Litecoin
$94.86
+0.05
DigitalCash
$38.38
+1.12
Monero
$135.60
-2.73
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.65
+0.66
Dogecoin
$0.22
+0.03

Chatspin Kripo Para Ödeme Yöntemini Kaldırdı

0 432


Canlı video yayını platformu olarak ön plana çıkan Chatspin, kripto paradan uzaklaşanlar kervanına katıldı.

Kripto para piyasalarında değer kayıplarının yaşanıyor olmasıyla beraber çok sayıda marka ödeme yöntemini değiştirmişti. Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto paralarla kullanıcılara tanınan yöntemler Chatspin’den kalıcı olarak kaldırıldı.

Yapılan resmi bildiride yaşanan kayıplar temel faktör olarak gösterildi. Ödeme yöntemi olarak kabul edilme planının rafa kaldırdığının bildirilmesi çok sayıda kullanıcıyı da etkiledi. Chatspin, aktif olarak ödemelerinin önemli kısmını kripto paralarla alıyordu.

Ayı piyasasının coin piyasasında hale etkili olması nedeniyle yaşanan değer kayıpları ekonomik açıdan önemli etkilere sahip. Olumsuz ilerleyişin devamlılığını koruması nedeniyle oldukça zorlu bir dönem yaşanıyor.

Kripto paraların benimsenmesi yakın zamanda mümkün değil

Ödeme yöntemi olarak denemelerin gerçekleştirilmesiyle beraber sonuçlar pozitif olsa da fiyatlar olumsuz etken. Piyasada yaşanan değişimlerin her biri kripto paralar için etken durumda.

İlk destekleyici isimlerden birisi olarak kabul edilen Chatspin, ödeme yöntemi olarak farklı alternatifleri değerlendirecek. Kabul etmeme kararını yöneticilerin ortaklığıyla alan platform belirsizlik durumun ön planda tutuyor.

Analistlere göre orta vadeli dönem içerisinde kriptolarda tehlike hala söz konusu durumda. Ancak boğa piyasasına geçiş döneminin oluşturulmasıyla çıkışlar yaşanabilir. Chatspin, bu belirsizlik nedeniyle gerçek ödeme yöntemlerini kullanıcılarına sunuyor.

2018 kripto para ödeme yöntemlerinin kaldırılmasıyla geçti

Chatspin’den farklı olarak pek çok farklı üründe de mevcut kripto ödemeleri kaldırıldı. 2018 bu anlamda nakit paraya geri dönüş yılı oldu.

Gelecek dönemlerde fiyatların değişerek yükselmesi durumunda neler yaşanabileceği önemli merak konusu. Ödeme yöntemlerinin dijital teknolojiler yerine nakde geçmesi en önemli farklar arasında sıralanıyor.

Yeni yılla beraber marka ve ürünlerde görülen değişimlerin sürdürülebilirliği üzerine önemli değerlendirmeler yapılacak. Ancak fiyatların olumsuz seyretmesi durumunda gidişat negatif yönlü olabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.