Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,934.48
+1045.93
Ethereum
$3,591.11
+25.95
Litecoin
$94.91
+0.63
DigitalCash
$38.37
+0.76
Monero
$135.84
-2.38
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.41
+0.83
Dogecoin
$0.22
+0.03

Bittrex’te İlk Borsa Teklifi (IEO) İptal Edildi

0 398

Malta merkezli kripto para borsası Bittrex International, RAID (XRD) için düzenleyeceği İlk Borsa Teklifi (IEO – ICO yerine bu isim kullanılıyor) uygulamasını iptal etti.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) kripto borsası Bittrex, Malta merkezli meslektaşı Bittrex International’a ev sahipliği yapmayı planladığı ve İlk Borsa Teklifi (IEO) olarak adlandırılan ilk token satışını iptal etti.

Bu haftanın başlarında Bittrex International, 15 Mart’ta IEO’ya ev sahipliği yapma planlarını açıklamıştı. Yatırımcıların uluslararası oyun verisi blok zinciri projesi RAID tarafından geliştirilen “XRD” tokenlerini satın almak için Bitcoin (BTC) kullanmalarını sağlamıştı.

Ortalık Sona Erdi; IEO İptal Edildi

Borsa, dünkü açıklamada, “RAID’in işletme durumundaki önemli değişikliklerin bir sonucu olarak” IEO’yu iptal etmeye karar verdiğini açıkladı. Bittrex’in iptal kararı RAID’in OP.GG stratejik ortaklığını sona erdirmesiyle verildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Birkaç saat önce (14 Mart’ta) RAID’in oyun verisi analizi platformu OP.GG, stratejik ortaklık anlaşmasını sona erdirdi. Bu önemli olaydan haberdar olduğumuzda IEO ile ilerlemenin müşterilerimizin yararına olmadığını hissettik.”

Bittrex International, hızlı bir şekilde hareket etmeyi seçtiklerini açıkladı. “Pazarların bütünlüğünü sağlamak için uyanık kalmak gerektiğini” vurguladı. Ayrıca, “Blockchain’de ilerlemede karşılaştığımız zorluklardan biri, bu sektördeki her yerde olan korku, belirsizlik ve şüpheden kaçınmaktır.” denildi.

Binance’yi Takip Ediyor

Bittrex’in borsada barındırılan token satış alanına girme hamlesi, büyük kripto borsa Binance’i takip ediyor. Borsadaki token satış platformu Launchpad, bu ocak ayında TRON tabanlı BitTorrent Tokenine (BTT) yönelik yüksek profilli token satışına ev sahipliği yaptı. Ardından şubat ayında AI ve akıllı sözleşme projesi Fetch.AI için halka açık bir token satışı gerçekleştirdi.

Bittrex, günlük işlem hacmiyle dünya genelinde en büyük borsa sıralamasında 49. kripto sırada yer alıyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.