Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$71,296.31
+2443.15
Ethereum
$3,577.56
+64.69
Litecoin
$94.86
+0.05
DigitalCash
$38.38
+1.12
Monero
$135.60
-2.73
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.65
+0.66
Dogecoin
$0.22
+0.03

Bittrex International, İlk Token Satışına Ev Sahipliği Yapacak

0 394

Kripto değişimi Bittrex’in Malta merkezli dijital varlık alım satım platformu olan Bittrex International, İlk Değişim Teklifi (IEO) adı verilen ilk token satışına ev sahipliği yapacak.

AB ve Malta kripto düzenleyici çerçevesinde faaliyet gösteren Bittrex International, 15 Mart Cuma günü IEO’ya resmen başlayacağını açıkladı. Bittrex kullanıcıları, uluslararası oyun verileri blockchain projesi Raid tarafından geliştirilen “XRD” jetonlarını satın almak için Bitcoin’i (BTC) kullanabilecek.

Resmi basın açıklamasına göre, Raid, pazarlama ve ticari büyümeyi geliştirmeyi ve oyun şirketleri için diğer iyileştirmeleri teşvik etmeyi amaçlıyor. Raid, tokenize ekosistemin bir parçası olarak oyuncuları veri paylaşımı için ödüllendiren bir proje.

Bittrex CEO’su ve kurucu ortağı Bill Shihara, platformdaki IEO’ların uluslararası token yatırımcılarının yeni blok zinciri projelerini desteklemelerini sağlayacağını söyledi. Bunu “Malta’da düzenlenen Bittrex International’dan gelen gönül rahatlığıyla” yapacaklarını vurguladı.

Bittrex, 17 milyar dolarlık XRD (yaklaşık 6 milyon $) değerine ulaşıldığında sona erecek olan IEO’nun ayrıntılarını belirledi.

Bittrex şu anda dünya genelinde en büyük 50 kripto borsası arasında yer alıyor. Günlük işlem hacmi yaklaşık 73 milyon dolar.

Bittrex International’ın token satışlarına girmesi, son zamanlarda yüksek profilli ve son derece hızlı Tron tabanlı BitTorrent Token’in (BTT) token satışına ev sahipliği yapan Binance’in token satış platformu Launchpad’in ana kripto değişimini takip ediyor. BTT satışı 15-18 dakika içinde 50 milyar jeton satışı ile 7,1 milyon dolar net kazandı.

Bittrex International’ın token satışlarına girmesi süreci, Binance’in belirleyici satış platformu Launchpad’in ana kripto değişimini takip ediyor. Launchpad, kısa süre önce ocak ayında Tron tabanlı BitTorrent Token (BTT) için yüksek profilli ve son derece hızlı bir token satışına ev sahipliği yapmıştı. BTT satışında 15-18 dakika içinde 50 milyar token satıldı ve 7,1 milyon dolar net kazanç sağlandı.

Şubat ayında, Launchpad, AI ve akıllı sözleşme projesi Fetch.AI için benzer şekilde halka açık bir token satışına ev sahipliği yapmıştı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.