Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$60,862.84
-806.3
Ethereum
$2,931.45
-79.37
Litecoin
$77.89
-2.69
DigitalCash
$27.64
-0.36
Monero
$111.68
-6.21
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$24.84
-0.84
Dogecoin
$0.14
-0.01

Bitmain, İstifa İddialarıyla Sarsıldı

0 343

Bitcoin madenciliği devi Bitmain, istifa haberleri ile gündemde. Kurucuları Micree Zhan ve Jihan Wu’nun görevlerinden istifa edecekleri ileri sürülüyor.

Bitmain, eylül ayında Hong Kong borsasında halka arz edilmeyi bekliyordu. Kripto para piyasasının olumsuzluklar gibi bazı faktörler, halka arz planını engelledi.

Halka arz planında eş CEO’lar olarak görünecek olan Jihan Wu ile Micree Zhan’ın istifa edecekleri iddiası gündeme geldi. Zhan ve Wu’nun uzun süredir güç mücadelesi içinde olduğu belirtiliyor. Kasım ayında görevi süpervizöre düşürülen Jihan Wu’nun şirketteki etkinliği zayıflamıştı.

İstifaların ardından Bitmain’de CEO görevinin, piyasada tanınmayan Wang’a verileceği belirtiliyor. Ancak Wang’ın CEO’luğu hakkında kesin bir karar verilmediği ifade ediliyor.

Bitmain’de CEO’luk görevi verileceği konuşlan Wang’ın kimliği açıklanmasa da, 2017’de firmaya göreve başlayan ürün mühendisliği başkanı Haichao Wang olabileceği ifade ediliyor. Haichao Wang, Micree Zhan’a yakın olduğu da bildiriliyor.

Huawei’in eski yöneticilerinden Shengli Wang’ın da CEO olarak adı geçen kişi olabileceği yönünde bazı iddialar var. Shengli Wang, başarılı performansına rağmen Huawei’den istifa etmişti.

Öte yanda, Bitmain’deki personelin yüzde 50’sinin çıkarılacağı da iddia ediliyor.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.